Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Masini si Utilaje nr. 118

EVW Holding livreaza 17 vehicule catre JCL, ultima serie dintr-un contract pentru 118 vehicule

15.01.2016
EVW Holding livreaza 17 vehicule catre JCL, ultima serie dintr-un contract pentru 118 vehicule
EVW Holding, unicul dealer DAF in Romania, a livrat in data de 6 ianuarie, 17 vehicule DAF XF catre JCL Logistics. Aceste 17 capete tractor reprezinta ultima transa dintr-o flota de 118 vehicule, conform contractului incheiat in toamna anului 2014 intre operatorul elvetian si DAF Trucks N.V.

DEAL-UL
total contractat: 118 vehicule
livrate in Olanda: 59 vehicule
livrate in Austria si Elvetia: 42 vehicule
livrate in Romania: 17 vehicule

Contractul a fost negociat din partea DAF de Johan Doensen - International Fleet Sales Manager iar de cealalta parte de catre Stefan Joebstil - CEO JCL Logistics si Marco Dazzi - CFO. DAF a concurat pentru castigarea acestui deal cu Mercedes-Benz si MAN, branduri care se regasesc alaturi de DAF in portofoliul de marci al operatorului elvetian.
Johan Doensen a subliniat ca o pondere importanta in luarea deciziei de achizitie in favoarea DAF a avut solutia completa oferita de producatorul olandez; o solutie full service pe care DAF Trucks o garanteaza prin intermediul dealerilor sai din Olanda, Austria, Elvetia si Romania. Practic DAF furnizeaza servicii integrate, pornind de la consultanta de specialitate, finantare - leasing prin PACCAR Financial, servicii Multisuport si nu in ultimul rand, "after-sales" de calitate prin dealerii oficiali DAF din tarile mai sus amintite.

CONFIGURATIA
DAF XF FT 440, SUPER SPACE CAB - cutie de viteze automata S tronic cu MX Engine Break si rezervor dublu. 13 unitati din totalul celor 118, sunt low deck. Toate XF-urile sunt dotate conform cerintei clientului cu cele mai avansate sisteme DAF in materie de siguranta in trafic si confort: Adaptive Cruise Control (ACC), Advanced Emergency Braking System (AEBS), Forward Collision Warning (FCW), Lane Departure Warning System (LDWS). Vehiculele beneficiaza de intervale extinse de service - pana la 120.000 km pe an.

EVENIMENTUL
Evenimentul oficial de livrare flota, a avut loc la sediul EVW Holding din Bucuresti in data de 6 ianuarie 2016. Ne-a bucurat prezenta reprezentantilor JCL in Romania - Florian Stefan si Alexandru Eugen, prezenta reprezentantul DAF Johan Doensen si a reprezentantilor EVW Holding - cei care au facut ca aceasta livrare sa fie posibila in Romania. Soferii acestei noi flote a JCL Logistics, cei care vor misca lucrurile in viitor cu ajutorul acestor camioane noi, au fost si ei prezenti la eveniment in formatie completa.

Acestia s-au bucurat de un cursuri specializate de Professional Vehicle Handover si Ecodrive efectuate de un Truck & Service Dl. Johan Doensen a tinut sa precizeze ca in continuare, in ceea ce priveste JCL, principalul obiectiv al DAF este consolidarea relatiei de parteneriat intre client, reteaua Europeana de dealeri si DAF Trucks N.V.

De asemenea inaltul reprezentant DAF a tinut sa multumeasca echipei EVW Holding pentru excelenta organizare a procesului de ivrare si nu in ultimul rand, pentru ospitalitatea traditional romineasca. In final, Johan a urat partenerului JCL mult succes in activitatea desfasurata prin intermediul noii flote DAF si multi kilometri rulati in siguranta pe drumurile Europene!
Anul XIII, nr. 152, oct 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

TRUCK POWER , Octombrie 2018
 
Truck Power, Octombrie 2018

NEXT AUTO, Septembrie 2018
 
NEXT AUTO, Septembrie 2018

Concrete Romania, August 2018
 
 


 
 

PARTENERI