Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Masini si Utilaje nr. 118

La inaltime cu SOCAGE - T315

28.12.2015
La inaltime cu SOCAGE - T315
TTA Echipamente SRL, reprezentant in Romania al companiei SOCAGE din Italia, a livrat recent o flota de platforme pentru lucru la inaltime montate pe autosasiu. Este vorba de 12 autospeciale noi, model SOCAGE T315, montate pe autosasiu Nissan Cabstar NT400, cu masa totala maxim autorizata de 3,5 tone.


TTA - REPREZENTANT IN ROMANIA PENTRU SOCAGE ITALIA

TTA ofera solutii de acces la inaltime prin comercializarea si inchirierea gamei complete de echipamente, urmarind satisfactia deplina a clientului inca de la primul contact pana la momentul livrarii, continuand apoi prin suport tehnic, achizitii flexibile, gama completa de utilaje. In oferta TTA se regaseste toata gama de platforme: lifturi personal, autopropulsate de tip foarfeca sau boom, electrice si diesel, cu brat articulat sau telescopic, tractabile, montate pe senile sau pe autosasiu.

Inchiriere, acces imediat. Parcul propriu TTA de utilaje propus spre chirie este in continua crestere si diversificare oferind clientilor posibiliatea de a beneficia de un echipament fara responsabilitatea tehnica de mentenanta si service. Personalul tehnic TTA sta la dispozitie, garantand interventii in decurs de 48 ore de la notificare oriunde in tara, reusind in acest mod sa asigure continuitatea activitatii. Service profesional, sustinere de incredere. Aspect central al pachetului de servicii TTA, asistenta tehnica si toata activitatea de service garanteaza operativitatea in conditii perfecte de siguranta si eficacitate maxima in cazurile de asistenta si interventii. Printr-o dotare tehnica bogata, disponibilitate a pieselor originale, autorizatie ISCIR si implementare a sistemului de calitate ISO 9001:2000, TTA asigura servicii rapide si complete.


DESPRE SOCAGE SRL ITALIA

SOCAGE "SOcieta di Carpenteria GEnerale" a fost fondata in anul 1974, ca o companie specializata in producerea de piese si componente metalice pentru diferite intrebuintari. Inca de la infiintare, obiectivul principal al SOCAGE a fost punerea la dispozitia clientilor a unor produse de inalta calitate. Din anul 1981, compania s-a specializat in productia de diferite tipuri de platforme de lucru la inaltime, devenind rapid unul dintre principalii producatori italieni de astfel de echipamente. Experienta in producerea de piese si componente metalice, precum si noile tehnologii hidraulice, a facut SOCAGE sa devina un punct de referinta in Italia in ceea ce priveste platformele pentru lucru la inaltime. Acordand o atentie deosebita inovatiei, SOCAGE a inceput productia de platforme pentru lucru la inaltime articulate, in timp ce restul competitorilor sai au inceput acest lucru abia dupa 15 ani. Dupa doar 3 ani, SOCAGE exporta deja in Franta, fiind de asemenea si primul producator strain care intra pe piata nord-africana.

In 1987, SOCAGE incepe colaborarea cu FASSI, al treilea producator mondial de automacarale hidraulice, iar cativa ani mai tarziu, in 1991 devine parte a grupului FASSI GROUP. Beneficiind de suportul si know-how- ul FASSI, compania SOCAGE s-a dezvoltat an de an. Noul SOCAGE a inceput in August 2009, cand compania a fost achizionata de un grup de investitori cu mare experienta in domeniul platformelor pentru lucru la inaltime: Dl. Fiorenzo FLISI, si Dl. Maurizio PIANTONI. Acestia au pus accent pe dezvoltarea companiei prin investitii majore in cercetare si dezvoltare, pentru a putea pune astfel la dispozitia clientilor produse cu performante net superioare fata de ceilalti competitori din piata. Acest lucru a facut ca SOCAGE sa se dezvolte in mod continuu si sa acceada pe noi piete internationale.

In ciuda dificultatilor financiare la nivel mondial, SOCAGE investeste in mod continuu in cursuri si training-uri, peste 500.000 euro fiind investiti in achizitia si dezvoltarea unui nou program de desing 3D, pentru a permite tehnicienilor sa efectueze analize complete ale partilor componente individuale, inainte de intrarea acestora in productie. Astfel, materialele folosite sunt optimizate, rezultatul fiind performata crescuta a intregii platforme pentru lucru la inaltime.

In 2012, SOCAGE a decis sa faca o restilizare a echipamentelor, rezultatul fiind noua linie forte: peste 100 de modificari au fost facute pentru fiecare platforma de lucru la inaltime in parte, modificari facute atat pentru partea estetica, cat si pentru imbunatatirea performantelor tehnice, scopul principal fiind nevoia de a pastra ritmul cu o piata aflata intr-o permanenta schimbare.

Astazi, SOCAGE este lider pe piata platformelor pentru lucru la inaltime, calitatea si fiabilitatea produselor sale fiind recunoscute in toata lumea, livrand peste 5.000 de echipamente in peste 35 de tari.


PLATFORMELE TELESCOPICE PENTRU LUCRU LA INALTIME, MONTATE PE AUTOSASIU - SOCAGE SERIA T

In diversa sa gama de nacele se inscriu si modelele de platforme aeriene telescopice din seria T (T315, T318 si T320), instalate pe autosasiu de camion de 3,5 tone, model Nissan Cabstar, Renault Maxity sau Iveco Daily, care sunt in masura sa asigure capacitati de lucru la inaltimi maxime de la 14,5 la 20 m. Aceste autospeciale cu brat telescopic, datorita gabaritului compact si a spatiului redus de manevra, sunt ideale pentru operatorii ce lucreaza la inaltime, in special cu echipamente electrice sau linii de inalta tensiune situate de-a lungul drumurilor. 


SOCAGE T 315

Nacela telescopica SOCAGE T315, mezinul seriei T, are o capacitate maxima de incarcare in conditii de siguranta, de 225 kg (2 operatori + scule) si asigura lucrul pana la inaltimea maxima de 14,50 m si un regim de lucru lateral de 9,10 m, la capacitatea maxima a nacelei si fara restrictii de sarcina pe toata diagrama de lucru. Datorita distribuitorului hidraulic special creat in acest sens, rotirea turelei este continua, fara limitare de cursa, aceasta fiind o inovatie marca SOCAGE. Nacela se poate roti 90 de grade stanga/ dreapta, comanda fiind hidraulica. Sistemul de calare compact, permite utilizarea nacelei in conditii de siguranta, inclusiv prin calarea in spatii inguste.

Noile vehiculele din seria T315 au fost livrate in decembrie 2015, dispunand de omologarea RAR ca si autovehicul special, cu carte de identitate si toate documentele necesare inmatricularii. TTA Echipamente SRL a asigurat instruirea a cel putin doi utilizatori pentru fiecare echipament in parte.

In plus, furnizorul a pus la dispozitie toate documentatia necesara autorizarii ISCIR si a asigurat asistenta necesara in acest sens. TTA va asigura si service "ON SITE" autorizat ISCIR pentru revizii si reparatii nacele si platforme autoridicatoare, efectuat de reprezentantii companiei, precum si piese de schimb originale atat in perioada de garantie cat si in perioada de post-garantie.

Printre clientii care au achizitionat platforma pentru lucru la inaltime SOCAGE T 315, montata pe autosasiu Nissan Cabstar se numara si Enel Romania cu un numar de 12 utilaje, achizitia facandu-se prin licitatie publica.


DECLARATIE GABRIELE CANOVI, EXPORT MANAGER SOCAGE

Compania SOCAGE, impreuna cu reprezentantul in Romania, TTA ECHIPAMENTE SRL, isi exprima bucuria de a livra 12 platforme pentru lucru la inaltime montate pe autosasiu (PRB) SOCAGE - T 315.

Multumita acestui produs, SOCAGE - T 315:
- siguranta operatorului este pe primul loc, iar panoul de comanda are un aspect prietenos;
- bratul telescopic vine cu o noua sectiune, de calitate superioara;
- au fost introduse supape noi de control;
- rotatia nacelei este realizata printr-un nou tip de sistem hidraulic;
- cablurile si furtunurile hidraulice din interiorul bratului beneficiaza de protectie completa.

Toate acestea, impreuna cu serviciile de inalta calitate puse la dispozitie de TTA in Romania sunt punctele forte care au convins beneficiarul sa aleaga platforme pentru lucru la inaltime montate pe autosasiu SOCAGE - T 315.

Cu ocazia livrarii, Marius TABACU, Director Executiv TTA Echipamente SRL, a declarat: "Este vorba de un numar de 12 platforme pentru lucru la inaltime montate pe autosasiu, acele 'PRB-uri', cum le cunoaste toata lumea. Specificatiile tehnice ale SOCAGE sunt superioare fata de cele ale utilajelor care exista acum pe piata din Romania. Modelul T 315 are o diagrama de lucru net superioara, ajungand pana la 9,10 metri in lateral, la o sarcina de 225 kg, sarcina nerestrictionata pe toata diagrama de lucru. De asemenea, datorita distribuitorului hidraulic special creat in acest sens, rotirea turelei este continua, fara limita de cursa, caracteristica unica pentru PRB-urile din Romania. Astfel, am reusit sa indeplinim fara probleme toate cerintele tehnice ale clientului, cerinte care, desi au fost la un standard ridicat, SOCAGE le are in productia de serie de cativa ani buni."


Specificatii tehnice platforma pentru lucru la inaltime, model T 315, montata pe autosasiu Nissan Cabstar NT400 3,5 tone

-Inaltimea maxima de lucru: 14,50 m
-Inaltimea maxima a platformei: 12,50 m
-Regim de lucru lateral: 9,10 m
-Capacitatea de incarcare a nacelei, maxima: 225 kg
-Rotire turela (ansamblu brat telescopic): continuu, fara limitare de cursa
-Rotire nacela, spre stanga sau spre dreapta: 90°/ 90°
-Nacela din polietilena cu armatura de otel, izolata electric la 1.000 V, dimensiuni cca. 1,4 x 0,7 x 1,1 m
-Sistem de calare hidraulic, tip A + H (inclinat fata/ vertical spate)
-Comenzi hidraulice brat telescopic, atat in nacela cat si la baza suprastructurii
-Comenzi hidraulice rotire nacela
Anul XIII, nr. 152, oct 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

TRUCK POWER , Octombrie 2018
 
Truck Power, Octombrie 2018

NEXT AUTO, Septembrie 2018
 
NEXT AUTO, Septembrie 2018

Concrete Romania, August 2018
 
 


 
 

PARTENERI