Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Masini si Utilaje nr. 118

Statiile de beton Frumecar

29.12.2015
Statiile de beton Frumecar
Principala misiune a societatii Frumecar este de a furniza utilaje si tehnologie pentru industria betonului si de a oferii servicii tehnice de calitate. Frumecar este o companie care doreste sa satisfaca pe deplin nevoile si asteptarile clientilor nostri. Viziunea Frumecar este de a deveni parteneri principali in proiectarea si fabricarea utilajelor si tehnologiei din industria betonului pentru a face fata provocarilor globale din viitor.


Aceasta viziune ghideaza toate activitatile si actiunile, precum si propria organizare. Divizia din Romania de statii de betoane Frumecar Spania, se afirma pe piata romaneasca a constructiilor cu o oferta completa de tehnologie de profil, mai ales in ceea ce priveste vanzarile de statii de beton, la care se adauga consultanta in achizitii pentru o statie de beton, respectiv consultanta in constructii. Pentru obtinerea unui produs de calitate, care sa manifeste toate calitatile termice, mecanice, toate datele de durabilitate proiectate, folosirea unei tehnologii de ultima generatie este esentiala. Compania Frumecar ofera o gama completa de statii de betoane: modulare gama MODULMIX, fixe gama CPL, semimobile gama EBA si mobile gama ECA SI EMA. In comparatie cu statiile de beton fixe cu configuratie standard, care de obicei sunt mai rigide, statiile de beton mobile pe sasiu cu roti constituie cea mai buna solutie pentru firmele care au lucrari la distante mai mari de 40 km fata de cea mai apropiata statie de betoane. Avantajul este ca statiile mobile se pot monta chiar langa constructie si astfel se produce betonul de care este nevoie cu costuri mici de transport. In cursul acestui an societatea Frumecar a scos pe piata un noi modele de statii de betoane si anume modelele EBA 1002 si FastMix 500.


STATIA DE BETOANE EBA 1002

Statia de betoane EBA 1002 este o statie de betoane semimobila, compacta, fiabila cu o capacitate de productie de pana la 50 mc/h, alegerea ideala in ceea ce priveste pretul de achizitie, transportul si exploatarea. Statia este preasamblata in fabrica permitand un proces de asamblare rapid. Pentru instalarea blocului principal al acesteia nu este necesara o fundatie speciala, doar o placa de beton continuu. Designul modular al statiei permite transportul terestru al acesteia intr-un singur camion sau pe cale maritima intr-un container de 40'. Este o statie de dozare a betonului pe cale umeda dotata cu malaxor cu ax vertical TRH 1500/1000, buncare depozitare agregate de 25, sistem de alimentare cu benzi transportoare, silozuri ciment, cantar ciment cu o capacitate de 500 kg, sistem de dozare a apei, instalatie pneumatica, cabina de comanda si control, panou electric si sistem de control informatic K2. Sistemul K2 este format dintr-un controller si diverse aplicatii software integrate, aplicatii care includ managementul, controlul, monitorizarea, controlul la distanta al statiei si urmarirea pe GPS in cazul statiilor montate pe sasiu.

Pentru asigurarea unei inalte calitati produselor sale, societatea Frumecar utilizeaza doar componente de marca, fiecare componenta a statiei, de la cea mai mica la cea mai mare, este tratata in mod independent, grunduita si vopsita inainte de asamblare asigurandu-se in acest fel o rezistenta ridicata la rugina si imbunatatind durabilitatea utilajului.
In concordanta cu ultimele generatii de statii de betoane Frumecar, societatea a scos pe piata un nou model statie FastMix 500 o statie de betoane ideala pentru santiere. Unitatea de baza este furnizata cu un numar de 2 pana la 4 buncare de agregate cu o capacitate de depozitare intre 7 si 14 mc, malaxor cu o capacitate de descarcare de 500 litri, echipat cu celule de cantarire agregate si ciment, banda transportoare, contor apa, sistem de alimentare apa cu o pompa electrica de 1.1 kw si sistem de control al presiunii, instalatie pneumatica echipata cu compresor, panou electric si de control incluse. Suprafata necesara pentru instalarea acestei statii de dozare este de 160 mp.

Gama ECA de statii de betoane mobile Frumecar, realizata prin tehnologia de ultima ora a celebrei marci spaniole, satisface toate exigentele de performanta in productie si de respectare a normelor ecologice stabilite de catre autoritatile de mediu europene. Fiind complet pre-asamblate in fabrica statiile de beton mobile permit o asamblare si dezasamblare rapida si detin o capacitate de procesare intre 25-120 mc/h, ceea ce
reprezinta un bun randament prin comparatie cu configuratiile standard. O statie de beton mobila cu sasiu pe roti va permite sa controlati procesul de productie in toate etapele lui si sa va adaptati in functie de circumstantele particulare ale locatiilor de productie si santierelor.

Mobilitatea instalatiilor contribuie, in plus, la obtinerea unor costuri mici de producere a betonului, dat fiind ca transportul de la statie la locul de constructie nu mai constituie o problema suplimentara. Transportul statiilor mobile din gama ECA se face cu ajutorul unui cap tractor de care se ataseaza statia, aceasta fiind montata din fabrica pe sasiu cu roti ceea ce duce la o reducere a costurilor de relocare. Procesul de asamblare si dezasamblare a statiilor se face cu usurinta acestea fiind dotate cu sistem hidraulic independent de ridicare a statiei nefind necesara utilizarea macaralelor in proces. Gama ECA ofera cea mai inalta tehnologie intr-un spatiu restrans.

Cheia succesului statiilor Frumecar pe piata romaneasca sta asadar, nu numai in tehnologia avansata, ci si in practicarea unor preturi competitive pentru statiile de beton. Timp de munca optimizat, pierderi reduse considerabil prin sistemele de reciclare de beton, procedee moderne de exploatare a betonului proaspat, toate acestea sunt calitati de prim rang de care firma dumneavoastra poate beneficia achizitionand statii de betoane care poarta marca Frumecar.
Anul XIII, nr. 152, oct 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

TRUCK POWER , Octombrie 2018
 
Truck Power, Octombrie 2018

NEXT AUTO, Septembrie 2018
 
NEXT AUTO, Septembrie 2018

Concrete Romania, August 2018
 
 


 
 

PARTENERI