Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Masini si Utilaje nr. 118

YTONG primeste si in 2016 distinctia de

25.01.2016
YTONG primeste si in 2016 distinctia de
Editura "Deutsche Standards" a lansat ultima editie a catalogului "Brand of the Century Stars 2016" care trece in revista cele mai importante marci germane. YTONG este una dintre acestea  si primeste  distinctia  Brand of the Century pentru a treia oara consecutiv. Blocurile de zidarie termoizolanta YTONG au schimbat la nivel mondial standardele de eficienta termica a locuintelor, aceste solutii de pereti contribuind considerabil la reducerea cantitatii de energie utilizate pentru incalzirea si racirea imobilelor. Creat in 1920, YTONG este prima marca de beton celular autoclavizat din lume, fiind gandit ca un material cu caracteristici tehnice avansate, ideal pentru realizarea unor constructii de calitate superioara.

YTONG este una dintre cele mai puternice marci germane potrivit catalogului Brands of the Century - Stars 2016. Lista de marci germane reprezentative prezentata de editura "Deutsche Standards"  a fost intocmita de un grup variat de experti.
Fostul cancelar german Ludwig Erhard descria in anul 1952 produsele YTONG afirmand: "Dincolo de greutatea redusa a acestor produse care permit constructia unor elemente structurale de mari dimensiuni, marele avantaj al acestui material de constructie este reprezentat de proprietatile termoizolatoare  foarte bune si de usurinta de punere in opera.Aceste elemente joaca un rol signifiant in simplificarea activitatilor de pe santiere prin faptul ca reduce timpii de punere in opera si costurile finale de constructie".

"Aceasta distinctie vine ca o confirmare in plus a faptului ca YTONG respecta standardul de calitate specific industriei germane. Produsele de zidarie termoizolatoare devin din ce in ce mai importante in noul context global marcat de politicile menite sa contribuie la reducerea consumului de combustibili din locuinte. Ne bucura faptul ca modul in care cancelarul  Ludwig Erhard descria valorile de baza ale marcii YTONG de acum 60 de ani se aplica la fel si astazi. Consumatorii din Romania inteleg foarte bine importanta tuturor beneficiilor oferite de produsele noastre", a declarat Marius Dragne, CEO Xella Ro.
YTONG este una dintre primele marci comerciale din lume de pe piata de materiale de constructii.

Catalogul "Brands of the Century" editat de "Deutsche Standards"  este publicat o data la trei ani. Revista acorda aceste distinctii doar marcilor germane care au devenit un etalon pentru categoria lor de produse.
YTONG este cea mai cunoscuta marca de beton celular autoclavizat din lume. Gama de produse YTONG include elemente de zidarie exterioara, zidarie de compartimentare, elemente pentru placari si decoratiuni, produse completentare (mortar in pat subtire, profile U) si servicii suport.


Anul XIII, nr. 152, oct 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

TRUCK POWER , Octombrie 2018
 
Truck Power, Octombrie 2018

NEXT AUTO, Septembrie 2018
 
NEXT AUTO, Septembrie 2018

Concrete Romania, August 2018
 
 


 
 

PARTENERI