Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Masini si Utilaje nr. 119

Made in Romania: Macarale industriale Elmas calitate si pachet complet de servicii

28.01.2016
Made in Romania: Macarale industriale Elmas calitate si pachet complet de servicii
Cu o experienta de peste 25 de ani in domeniul instalatiilor de ridicat, compania Elmas din Brasov produce si comercializeaza in Romania o gama completa de macarale industriale sistem Demag - A Terex Brand.

Disponibile in varianta podurilor rulante monogrinda sau bigrinda, compania asigura acces la produse fi abile si de calitate, adaptate diferitelor aplicatii industriale sau comerciale care presupun cresterea productivitatii in cadrul fl uxului de materiale. In functie de complexitatea aplicatiei, fi ecare pod rulant Elmas - sistem Demag este echipat cu tehnologie moderna care asigura beneficiarului un grad ridicat de disponibilitate a instalatiei.

Plecand de la mecanismele performante de ridicat Demag (electropalane cu lant sau
cablu), unitatile de translatie realizate din grafit nodular, tehnologia CAN Bus, designul optimizat si ajungand la diferite tipuri de comenzi (radio sau de la sol), macaralele industriale produse la Brasov inglobeaza inovatii de ultima ora pentru a raspunde celor mai exigente cerinte ale clientilor.


O GAMA VASTA

Elmas produce si livreaza poduri rulante sistem Demag pentru sarcini intre 1,6 si 300 tone, cu ecartamente intre 6 si 40 metri, la inalte standarde de calitate. Toate macaralele industriale realizate de Elmas poarta marcajul CE si sunt certificate conform EN 1090-1:2009 A1:2011, ISO 9001:2008, SR ISO 14001:2005 si SR OHSAS 18001:2008.

Un pod rulant Elmas - sistem Demag este oferit clientilor impreuna cu un pachet complet de servicii: consultanta tehnica, proiectare specializata, documentatii tehnice complete, montaj, service cu acoperire nationala si in afara tarii (Bulgaria, Ungaria, Moldova), lucrari de intretinere si revizie, piese de schimb exclusiv originale, service call center 24 h/7 zile.
In functie de aplicatia dorita avem capacitatea de a oferi solutii tehnice la cheie din domeniul instalatiilor de ridicat si al fl uxului de materiale din diferite industrii.

Detalii complete puteti accesa pe site-ul
www.macaraleindustriale.ro!
Anul XIII, nr. 152, oct 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

TRUCK POWER , Octombrie 2018
 
Truck Power, Octombrie 2018

NEXT AUTO, Septembrie 2018
 
NEXT AUTO, Septembrie 2018

Concrete Romania, August 2018
 
 


 
 

PARTENERI