Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Masini si Utilaje nr. 120

Concasorul sortator ALLU seria D - studii de caz

07.03.2016
Concasorul sortator ALLU seria D - studii de caz
Cupa concasor-sortator ALLU din seria D, este un accesoriu polivalent pentru incarcator frontal sau excavator, poate sorta, zdrobi, aerisi, amesteca si incarca diferite materiale, toate acestea intr-o singura etapa. Materialele prelucrate pot fi soluri de suprafata, compost, turba, carbune, sol rezidual, sticla, asfalt, calcar, deseuri din demolari, etc. Volumul prelucrat este de 40 - 200 m3/h, iar marimea de iesire a materialului de 15 - 100 mm, functie de model.
Iata mai jos cateva studii de caz pentru aplicatiile de mai sus.


TENSIUNE INGROPATE, IN SUA ALLU DNS 2-12/15

Initial pe acest santier era planificat ca santul sa fie umplut cu material din afara, dar specificatiile s-au schimbat si cerintele pentru granulatia materialului de umplere au fost restranse la maxim 19 mm in diametru. Solutia, cupa sortatoare ALLU, a fost gasita pe internet si s-a ales modelul DNS 2-12/15mm pentru a executa lucrarea.

Planul initial ar fi necesitat atat inchiriere de echipament suplimentar pentru umplere cat si cumpararea acestui material. In plus ar fi fost necesara o baza de pietris pentru deplasarea utilajelor grele. Toate acestea ar fi cauzat costuri suplimentare remarcabile. Problemele au fost rezolvate cu cupa ALLU. Excavatorul deja existent a fost echipat cu aceasta cupa si nu a mai fost necesara nici o lucrare suplimentara. Economiile, in comparatie cu planul initial, au fost substantiale, iar santul de 3 km lungime a fost umplut in timp record.


STABILIZARE DE SOL UMED (ARGILA), IN MAREA BRITANIE ALLU DH 4-17/100


Cupa ALLU a rezolvat o problema la un santier aglomerat al carui obiectiv era construirea unei zone rezidentiale. Cupa ALLU, echipata cu tamburi de stabilizare, este conceputa pentru a lucra si cu materiale dificile, cum ar fi argila si deseuri cu mare umiditate, materiale care sunt prea aderente pentru utilajele traditionale. Terenul, preponderent format din sol argilos s-a imbibat cu apa dupa o ploaie indelungata, fenomen la care a contribuit extragerea vegetatiei si totodata activitatea generala din santier.

Cupa ALLU a permis excavarea solului, eliminarea materialului supradimensionat, amestecarea cu var pentru stabilizare si obtinerea de material pentru rambleu, toate acestea folosind o singura masina si cu foarte putine intreruperi ale activitatii din site, lasand in final o suprafata ferma. Cupa ALLU reduce in final traficul pe drum si costurile, eliminand necesitatea de a transporta materiale spre si dinspre santier, un aspect important in construirea de zone rezidentiale.


SEPARAREA DE DESEURI LEMNOASE DIN SOL, IN FINLANDA ALLU DSB 2-23/15

Lucrul cu cupa ALLU este rapid si intr-un singur pas. Solul este cernut intr-o gramada, iar deseurile lemnoase intr-o gramada separata. Rezultatul obtinut la sortarea cu cupa ALLU este omogen. Capacitatea de prelucrare a fost de 100 m3/h. Cu cupa ALLU se pot obtine dimensiuni nominale ale fragmentelor de 0-15 mm, 0-25 mm sau 0-35 mm.
Anul XIII, nr. 152, oct 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

TRUCK POWER , Octombrie 2018
 
Truck Power, Octombrie 2018

NEXT AUTO, Septembrie 2018
 
NEXT AUTO, Septembrie 2018

Concrete Romania, August 2018
 
 


 
 

PARTENERI