Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Masini si Utilaje nr. 120

DSB Innocrush - concasoare mobile performante

04.03.2016
DSB Innocrush - concasoare mobile performante
DSB Innocrush este un producator de talie mondiala recunoscut pentru fabricarea de concasoare mobile cu performante de top si capacitate de productie cuprinsa intre 100 to/h si 600 to/h. Cu sediul central in Linz, Austria, compania este formata dintr-o echipa de experti pasionati in producerea si distribuirea concasoarelor si a statiilor de sortare.

Cu zeci de ani de experienta in dezvoltarea si fabricarea de concasare mobile si statii de sortare, DSB Innocrush incorporeaza cele mai recente tehnologii si cerintele speciale individuale ale clientilor. Conform producatorului, utilajele Innocrush sunt caracterizate prin designul robust, costurile de operare mici, mobilitatea ridicata in lucru, operarea si mentenanta usoare si rapide. Printreavantaje sunt performantele remarcabile si un raport pret-calitate foarte bun. Filozofia companiei e crearea de concasoare si statii de sortare simple, fi abile, care sa ofere benefi cii reale pentru utilizator.

Conform ofi cialilor, succesul companiei DSB Innocrush se datoreaza viziunii clare, dedicarii oamenilor din cadrul companiei si respectului pentru client. Calitatea este o prioritatea in producerea concasoarelor Innocrush. Masinile sunt testate in conditii extreme pentru a face fata cerintelor exigente ale clientilor. Aplicatiile principale la care sunt folosite concasoarele Innocrush sunt prelucrarea materialelor din cariere si balastiere (roca dura, minereu, pietris), reciclarea deseurilor din constructii (moloz, asfalt), reciclarea traverselor de cale ferata, sfarmarea carbunilor din mina etc. Concasoarele Innocrush sunt recunoscute pentru rezultatele sale excelente atat din punct de vedere economic cat si din punct de vedere al respectarii normelor de mediu.


DOTARE COMPLETA

Concasoare Innocrush vin echipate in dotarea standard cu telecomanda pentru controlul de la distanta, separator magnetic, banda de descarcare hidraulica, pulverizator de apa, banda laterala de descarcare si banda principala de evacuare (care poate fi coborata chiar si de operatorul utilajului). Echipamentele au intrebuintari multiple, de la concasarea materialelor din cariere si balastiere pana la reciclarea deseurilor provenite din demolari.

De la roci tari, minereu, carbune, beton, deseuri provenite din demolari pana la asfalt - toate materialele pot fi concasate, sfaramate la cele mai mari randamente. Concasoarele sunt construite din otel masiv, cu dimensiuni aproape de ideal, ceea ce garanteaza durabilitate si fi abilitate foarte bune. Garantia calitatii DSB Innocrush este sustinuta si de componentele de calitate instalate, furnizate de producatori renumiti cum ar fi CAT, Continental, SKF, Poclain, Intertractro etc.

Camera de concasare are o geometrie complexa si materiale constructive avansate precum CROMAX 42CrMo4 si Hardox 500, cu blindaje de pana la 80 mm grosime. Aceste concasoare sunt foarte robuste si sunt proiectate ca sa reziste. Principiul de actionare a concasoarelor este "direct drive", cu transferul direct ale puterii catre camera de concasare, fara pierderi de energie ale sistemului hidraulic. Clientii pot alege ciocane cu 3 tipuri diferite de duritate a materialelor, inclusiv ciocane ceramice. Avand o capacitate pana la 600t/h, concasorul de impact se distinge prin dimensiuni compacte, care asigura o mobilitate ridicata.

Concasorul este usor de transportat, cu o flexibilitate exceptionala si pornire rapida. In cazul concasorului cu falci, randamentul de lucru este de 220-400t/h. Acesta beneficiaza de performanta sistemului Quattro, oferind calitate si durabilitate combinate. Aceste utilaje sunt usor de utilizat, fiind dotate cu tehnologie moderna atent conceputa.
Anul XIII, nr. 152, oct 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

TRUCK POWER , Octombrie 2018
 
Truck Power, Octombrie 2018

NEXT AUTO, Septembrie 2018
 
NEXT AUTO, Septembrie 2018

Concrete Romania, August 2018
 
 


 
 

PARTENERI