Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Masini si Utilaje nr. 120

Numai MB poate "invinge" MB: Inovatii deosebite pentru cupa care doboara recorduri

09.03.2016
Numai MB poate
Start bun in 2016 pentru MB Crusher: lider mondial necontestat in productia si vanzarea de echipamente pentru terasament si demolari, compania cu sediul in Vicenza a pregatit doua actualizari semnificative in gama existenta.

Modelul istoric din gama de cupe de concasare, BF90.3, a fost revizuit intr-o a treia generatie. Inca o data MB a ales calea inovatiei si a introdus o cupa de concasare mai compacta, mai robusta si mai productiva, care poate fi intretinuta rapid si usor.

Potrivita pentru excavatoare de peste 21 tone, cupa concasoare BF 90.3 S3 este in special adecvata pentru operatiuni de reciclare care implica orice tip de material inert sau deseuri din demolari (lucrari de drumuri - excavari - conducte). In ciuda dimensiunilor sale si greutatii reduse comparativ cu modele mai mari, BF 90.3 S3 atinge o capacitate de productie de 41 m3/ora.


NOUTATI SI IN SORTARE


Chiar si linia de cupe de sortare a fost revizuita, cu o a treia generatie a modelului MB-S18. Potrivita pentru excavatoare intre 20 si 35 de tone, noua cupa MB-S18 S3 este acum disponibila cu un nebulizator si un separator de metale, doua accesorii care cresc versatilitatea, permitand utilizarea in zone locuite datorita suprimarii prafului. In versiunea precedenta, noua cupa de sortare MB-S18 S3 este mai compacta, mai echilibrata si mai usor de intretinut. In anul 2001, MB a devenit prima companie care a conceput o cupa de concasare cu falci, pentru care a primit brevete la nivel international.

Inca de la inceput cupa concasoare a oferit caracteristici revolutionare si un standard de fabricatie la cele mai inalte standarde din piata, de exemplu prin utilizarea extensiva a otelului Hardox la interior. Inca odata MB a confirmat succesul de care se bucura si continua sa investeasca in cercetare si dezvoltare, concentrandu-se pe dezvoltarea de produse unice, de inalta calitate, care ofera performante superioare. Vorbim de produse competitive, care adauga un plus de valoare santierului in lucru, rezultand in costuri de operare reduse si economii reale in termeni de timp si eficienta.
Anul XIII, nr. 152, oct 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

TRUCK POWER , Octombrie 2018
 
Truck Power, Octombrie 2018

NEXT AUTO, Septembrie 2018
 
NEXT AUTO, Septembrie 2018

Concrete Romania, August 2018
 
 


 
 

PARTENERI