Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Masini si Utilaje nr. 120

Numirea lui Preston Feight la DAF Trucks

03.03.2016
Numirea  lui Preston Feight la DAF Trucks
PACCAR Inc, compania-mama DAF Trucks NV, a anuntat ca Preston Feight a fost promovat in functia de presedinte al DAF Trucks NV, incepand cu 1 aprilie 2016. Preston Feight il inlocuieste pe Harrie Schippers, care a fost promovat vicepresedintele PACCAR, responsabil pentru DAF Trucks si PACCAR Parts la biroul corporativ din Seattle.

Preston Feight a colaborat cu PACCAR timp de 18 ani, cerl mai recent din pozitia de vicepresedinte PACCAR si director general la Kenworth Truck Company. In cadrul PACCAR el a detinut pozitii cu o responsabilitate ridicata la Kenworth, inclusiv inginer sef si director general adjunct de marketing si vanzari. Preston Feight este absolvent al Universitatii Northern din Arizona (Inginerie mecanica) si al Universitatii din Colorado (Management tehnologic). In noua sa misiune responsabilitatile vor include, de asemenea, Leyland Trucks in Marea Britanie.

Harrie Schippers a fost in companie timp de 30 de ani, cel mai recent in pozitia de vicepresedinte la PACCAR si presedinte la DAF Trucks. Acesta a detinut diverse functii de contabilitate si finante de o responsabilitate tot mai mare, inclusiv director financiar la DAF, inainte de a fi numit presedinte la DAF in 2010. Harrie Schippers este absolvent al Universitatii Tilburg (Economie) si a participat in 2007 la Stanford Executive Development Program.
Anul XIII, nr. 152, oct 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

TRUCK POWER , Octombrie 2018
 
Truck Power, Octombrie 2018

NEXT AUTO, Septembrie 2018
 
NEXT AUTO, Septembrie 2018

Concrete Romania, August 2018
 
 


 
 

PARTENERI