Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Masini si Utilaje nr. 121

BAUMA 2016 - locul unde inovatiile DOOSAN se dezvaluie

23.03.2016
BAUMA 2016 - locul unde inovatiile DOOSAN se dezvaluie
Ca intotdeauna la astfel de evenimente, cu ocazia expozitiei BAUMA 2016, Doosan ne-a pregatit o lista intreaga de noutati ce vor fi prezentate in premiera. Producatorul va dezvalui cele mai inovatoare tehnologii atat pentru excavatoarele pe senile si pe pneuri, cat si pentru incarcatoarele si dumperele articulate pe care le are in gama.

Una din noutatile DOOSAN, este sistemul CORE-TMS ce vine in echiparea standard a tuturor masinilor din noua generatie (seria 5). Acest sistem ce monitorizeaza intreaga flota de utilaje DOOSAN prin satelit/date mobile (GPS/GSM), are ca efecte maximizarea productivitatii, micsorarea costurilor cu salariile, controlul complet al consumului de combustibil, sporirea sigurantei utilajelor dar si prevenirea utilizarii neautorizate a utilajelor.

BAUMA 2016 este in acelasi timp, ocazia   perfecta pentru DOOSAN sa lanseze gama medie de excavatoare si incarcatoare "-5", ce vor profita de tehnologii in concordanta cu normale Stage IV de poluare. Astfel, noile modele "-5" vor imparti acelasi ADN cu modelele deja lansate si vor oferi nivele inalte de productivitate, confort si versatilitate. Mai exact, modele actuale lansate sub noua generatie "-5" ce vor fi prezentate in cadrul expozitiei sunt:
- Excavatoare pe roti: DX140W-5, DX160W-5, DX190W-5
- Excavatoare pe senile: DX140LC-5, DX140LCR-5, DX180LC-5, DX225LC-5
- Incarcatoare frontale articulate: DL200-5, DL250-5

Excavatoarele DOOSAN inglobeaza dotari premium chiar in varianta standard - supape hidraulice de siguranta, pompa electrica de alimentare carburant, scaun cu suspensie pneumatica si incalzitor, camera video s.a. Pe langa acestea se remarca cateva caracteristici deosebite cum ar fi: posibilitatea memorarii parametrilor de functionare pentru maxim 10 accesorii, posibilitatea reglarii debitului hidraulic furnizat accesoriilor chiar de catre operator DIN MENIU in mod simplu, o schema inovativa de repartitie a modurilor de lucru - inclusiv pentru aplicatii speciale (ex. MOD RIDICARE, MOD PULVERIZATOR/ FOARFECA).

Aceasta asigura un consum redus gestionat exact in functie de aplicatie. De asemenea, operarea meniului se face printr-un selector rotativ (similar limuzinelor), adica intr-un mod foarte intuitiv si facil pentru o productivitate crescuta. Si gama de incarcatoare frontale DOOSAN regaseste dotari uzual suplimentare in standard: sistem de repozitionare automata a cupei, diferentiale cu alunecare limitata, sistem de atenuare balans cupa, aparatori complete pentru roti, pre-filtru aer tip ciclon s.a. Aici remarcam printre caracteristicile speciale: dotarea cu sisteme de ungere automata (de la modelul DL300-5 pana la DL550-5), ventilator reversibil automat cu intervale programabile in functie de aplicatie (impuritati in aer). Accesul de service este gandit astfel incat intretinerea sa se efectueze rapid si facil.

Adevaratele noutati ce vor fi dezvaluite in cadrul BAUMA 2016 de catre producator vor fi noile modele de excavatoare si incarcatoare ce vor completa gama acestuia. Astfel, vor fi mai bine acoperite nevoile clientilor, indiferent de activitatile acestora. Gama de excavatoare pe roti va fi suplimentata cu noul model DX165W-5, iar gama de incarcatoare frontale articulate cu modelul DL220-5. Pe langa satisfacerea celor mai recente norme de emisii Stage IV, noua gama "-5" stabileste un nou standard pentru toti producatorii de excavatoare si incarcatoare prin performantele ridicate, fiabilitate dar si costuri reduse de utilizare. In acelasi timp, utilajele au evoluat si din punct de vedere al spatiului interior, ergonomiei, confortului operatorului dar si al usurintei de operare.

De asemenea, in perioada targului, DOOSAN a pregatit un spectacol impresionant, menit sa demonstreze capabilitatile masinilor. Excavatoarele, incarcatoarele si dumperele DOOSAN, impreuna cu utilajele din gama compacta BOBCAT, vor lucra impreuna pentru a oferi un show unic, specific utilajelor superioare. Producatorul DOOSAN va asteapta in perioada 11-17 Aprilie, Munchen, la standul F612/3 din cadrul BAUMA 2016. Toata gama de incarcatoare frontale articulate, excavatoare si dumpere articulate se comercializeaza in Romania prin dealerul IRCAT-CO pe care il puteti contacta pentru a va asista in vederea vizitei la standul DOOSAN.


Anul XIII, nr. 154, dec 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Trenchless Romania, November 2018
 
Trenchless Romania, November 2018

TRUCK POWER , Octombrie 2018
 
Truck Power, Octombrie 2018

NEXT AUTO, Septembrie 2018
 
NEXT AUTO, Septembrie 2018

Concrete Romania, August 2018
 
 


 
 

PARTENERI