Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Masini si Utilaje nr. 121

Bosch si Fein dezvolta un nou standard impreuna

04.04.2016
Bosch si Fein dezvolta un nou standard impreuna
Leinfelden/Schwabisch Gmund - Bosch si Fein, lideri globali pe piata de scule electrice cu percutie, se pregatesc sa lanseze in ianuarie 2016 un sistem de montare pentru scule electrice dezvoltat impreuna: Sistemul Starlock. Cele doua companii colaboreaza pentru a le oferi utilizatorilor un standard de sistem uniform pentru sporirea performantei, reducerea timpului de lucru si rezultate mai precise.

Datorita principiului special de actionare, sculele multifunctionale cu percutie pot fi utilizate pentru orice aplicatii si sunt deosebit de apreciate la nivel global: acestea pot actiona prin miscarea lor de oscilatie diverse accesorii pentru taierea cu ferastraul, slefuire, razuire sau netezire. Insa acestea functioneaza cu un grad maxim de eficienta si fiabilitate doar atunci cand puterea motorului este transmisa lamei ferastraului sau discului de slefuit cu un nivel minim de alunecare. Prin urmare, sistemul de montare este esential in reducerea timpului de lucru si obtinerea unor rezultate precise.

"In prezent sunt disponibile pe piata numeroase sisteme de montare pentru sculele electrice cu percutie. Exista aproape o gama mult prea mare de produse, de la producatori diferiti, pentru a avea o imagine de ansamblu clara", a declarat Willy Fellmann, responsabil pentru acest proiect de colaborare din partea companiei Bosch.
"In plus, utilizatorii se confrunta cu scaderea performantei atunci cand folosesc un adaptor. Aici intervine noul sistem de montare Starlock: prin intermediul acestui produs, Bosch si Feil au creat un standard comun si garanteaza un transfer maxim al puterii motorului", a declarat Fellmann explicand motivele care au stat la baza colaborarii cu Fein.

Sistemul brevetat de montare Starlock poate fi utilizat cu rezultate exceptionale pentru sculele electrice cu percutie Bosch si Fein, precum si cu dispozitivele altor producatori prevazute cu un sistem de montare in 12 puncte. Astfel, accesoriul este compatibil cu majoritatea sculelor existente pe piata. "Datorita geometriei sale tridimensionale, accesoriul Starlock poate spori nivelul de performanta in comparatie cu sistemele anterioare", a declarat Rainer Warnicki, Director Regional Dezvoltare Produse in cadrul Fein, vorbind despre colaborarea de succes cu Bosch. "In procesul de dezvoltare a sistemului de prindere Starlock, noi, in calitate de inventatori ai sculelor electrice cu percutie, am schimbat in mod deliberat abordarea: proiectul comun reuneste experienta ambelor marci. Suntem convinsi ca Starlock va deveni standardul de sistem pe aceasta piata".

Accesoriile cu sistem de montare Starlock vor fi furnizate sub marcile Bosch si Fein incepand cu luna ianuarie 2016. Bosch si Fein ofera trei clase de performanta: Starlock, StarlockPlus si StarlockMax. Astfel, numai accesoriul care corespunde puterii sculei electrice respective poate fi montat. In urmatoarele luni, Bosch si Fein vor lansa noi scule electrice cu sistemul de montare Starlock.
Anul XIV, nr. 155, ian 2019
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Trenchless Romania, November 2018
 
Trenchless Romania, November 2018

TRUCK POWER , Octombrie 2018
 
Truck Power, Octombrie 2018

NEXT AUTO, Septembrie 2018
 
NEXT AUTO, Septembrie 2018

Concrete Romania, August 2018
 
 
 
 

PARTENERI