Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Masini si Utilaje nr. 121

Compacte si complete: noile unitati de transmisie Rexroth pentru actionari de trolii

29.03.2016
Compacte si complete: noile unitati de transmisie Rexroth pentru actionari de trolii
Unitati de transmisie intr-un sistem modular: pozitionare de precizie chiar si in cazul sarcinilor de mari dimensiuni.

In cadrul targului comercial Bauma, Rexroth va prezenta o solutie extrem de compacta de actionare pentru trolii de instalatii de ridicat, seria de unitati de transmisie nou dezvoltata GFW 5000. Sistemul modular include reductoare optim ajustate pentru aplicatii de trolii si corespunzatoare motoarelor fixe si variabile Rexroth. Grupurile rotative cu noua pistoane nou dezvoltate imbunatatesc concentricitatea si, astfel, pozitionarea cu precizie a sarcinilor instalatiilor de ridicat la viteze reduse de cablu. Vitezele ridicate ale cablurilor cresc productivitatea zilnica, chiar si in cazul sarcinilor grele.

Noua serie este adecvata pentru utilizarea in aplicatii mobile si stationare ale instalatiilor de ridicat mobile sau pe senile, precum si a instalatiilor de ridicat feroviare, de vapor, de port si de containere. Fin scalabile din punct de vedere al designului, dimensiunii si raporturilor de transmisie ale cutiilor de viteze, unitatile de transmisie GFW 5000 acopera un interval si mai larg de cupluri fata de seriile anterioare cu densitate inalta a puterii. Acopera un spectru cuprins intre 7000 Nm, atat cat genereaza o locomotiva electrica moderna, si 105000 Nm. Aceasta valoare corespunde puterii unui motor de aparat de zbor modern. Franele de blocare cu disc sunt complet integrate in cutia de viteze. Acestea sunt fiabil adaptate la fiecare dimensiune diferita de motor.

Rexroth ofera rulmenti personalizati pentru utilizarea a doua cutii de viteze de troliu intr-un singur tambur de troliu, fapt ce permite compensarea axiala necesara.
Noua serie de unitati de transmisie completeaza conceptul de design modular pentru actionari hidrostatice de trolii. Rexroth poate combina optional cutiile de viteze GFW 5000 cu gama sa larga de motoare variabile si fixe precum si un tambur de cablu ce include contra-rulmenti pentru a crea un troliu pregatit pentru instalare. Grupurile standard de asamblare cu interfete mecanice adaptate permit configuratia rapida, reducand cheltuielile si timpul necesar pentru constructie, instalare si logistica. Conceptul de design modular, cu multe piese interschimbabile, din aceasta serie garanteaza perioade reduse de livrare.

Rulmentii cu role conice din cutia de viteza a troliului si designul mai rezistent al tuturor componentelor de transmisie a cuplului sporesc fiabilitatea in functionare si prelungesc durata de viata. In plus, Rexroth foloseste roti dintate cementate si coroane dintate calite, cu suprafata calita in unitatile de transmisie usor de instalat si de intretinut. Acestea asigura o durata mare de viata a cutiilor de viteze, chiar si in conditii dificile de utilizare, precum si functionarea cu un nivel scazut de zgomot.
Anul XIV, nr. 155, ian 2019
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Trenchless Romania, November 2018
 
Trenchless Romania, November 2018

TRUCK POWER , Octombrie 2018
 
Truck Power, Octombrie 2018

NEXT AUTO, Septembrie 2018
 
NEXT AUTO, Septembrie 2018

Concrete Romania, August 2018
 
 
 
 

PARTENERI