Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Masini si Utilaje nr. 121

EXPOWOOD BRASOV, o singura platforma pentru toti!

25.03.2016
EXPOWOOD BRASOV, o singura platforma pentru toti!
In numai patru saptamani de la inscriere, un numar de 58 de firme, reprezentand 174 de branduri internationale, si-au anuntat participarea la editia a XV-a a targului EXPOWOOD 2016, solicitand un spatiu expozitional total de 1.900 mp.

Reprezentante ale celor mai mari producatori internationali, cum sunt: SCM, Biesse, Cefla,
Milesi, Casolin, Masterwood din Italia; Homag, Weinig, Martin, Holz Her, Kahl, Festool,Weimann, Noe din Germania; Posch, Mus Max, Hasse, Bernardo din Austria; John
Deere, Wood Mizer, Graco din SUA si lista este foarte lunga. Printre greii la nivel mondial vor fi prezente si marcile romanesti: Sanu, TAF, Kraker, Linker si Sudokord.

La EXPOWOOD, la fel ca si la Ligna Hanovra 2015, un loc important il va avea tema energiei din lemn. Astfel, vor fi prezentate mai multe tehnologii de producere de peleti, bricheti, biomasa, tocatura si lemn de foc.

  • Demonstratii practice pe masini si utilaje pentru prelucrare primara si secundara a lemnului, precum si a exploatarii forestiere.
  • Masini cu comanda numerica, tehnologie pentru prelucrare panouri, tehnologie pentru lemn masiv, dispozitive de ridicare, manipulare si alimentare, uscatoare, gatere, tractoare forestiere, consumabile si accesorii.
  • Oferte promotionale, tombola, seminarii, consultanta FSC, posibilitati de finantare, securitatea muncii, software pentru case de lemn, software de proiectare mobilier si amenajari interioare.

Toate acestea sunt doar cateva oferte exceptionale pentru a intregi motivatia vizitatorului profesionist deschis la noutati si cu dorinta continua de perfectionare. Am rupt continuitatea traditiei ca sa ne reinventam intr-o noua locatie. Nu pierde ocazia! Viziteaza EXPOWOOD 2016!Anul XIV, nr. 155, ian 2019
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Trenchless Romania, November 2018
 
Trenchless Romania, November 2018

TRUCK POWER , Octombrie 2018
 
Truck Power, Octombrie 2018

NEXT AUTO, Septembrie 2018
 
NEXT AUTO, Septembrie 2018

Concrete Romania, August 2018
 
 
 
 

PARTENERI