Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Masini si Utilaje nr. 121

Nuevo Construct - Calitate la pret corect

17.03.2016
Nuevo Construct - Calitate la pret corect
Compania Nuevo Construct dispune de cel mai mare depozit din Romania care va poate pune la dispozitie piese de schimb Originale, OEM si Aftermarket exclusiv pentru detinatorii de utilaje JCB, respectiv pentru motoarele care se afla in dotarea utilajelor JCB, si anume: Perkins, Isuzu, JCB Dieselmax, etc.

Nuevo Construct este reprezentant in Romania a celor mai de prestigiu companii din Marea Britanie. Toate produsele oferite de Nuevo Construct, se importa direct din Marea Britanie, Olanda si Germania.

Cel mai mare depozit independent de piese JCB din Romania ce detine mii de articole in stoc care pot fi livrate imediat catre orice colt al tarii din doua puncte de distributie: Turda (jud. Cluj) si Otopeni (jud. Ilfov). Stocurile acopera intreaga gama de piese uzuale si chiar neuzuale dar, care pot imobiliza un utilaj. Pentru repere care nu sunt stocabile, clientii au la dispozitie o logistica express, astfel piesele pot fi livrate in 24 - 48 de ore direct din Marea Britanie, respectiv 3 - 10 zile pentru produsele care au un regim special de transport prin greutate, dimensiuni sau disponibilitate.

Portofoliul companiei numara peste 6000 de clienti activi din toata tara. Nuevo Construct certifica calitatea produselor si serviciilor prin oferirea unei garantii de 12 luni pentru majoritatea pieselor de schimb pentru utilaje JCB comercializate.

Pentru mai multe detalii puteti accesa: http://www.pieseutilaje.ro

*Nuevo Construct este o companie independenta, nu este reprezentant oficial al acestor marci in Romania. Marcile inregistrate (JCB, Perkins, Isuzu) folosite in continutul acestei prezentari sunt proprietatea detinatorilor legali, iar acesti termeni sunt folositi in scop informativ.Anul XIII, nr. 154, dec 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Trenchless Romania, November 2018
 
Trenchless Romania, November 2018

TRUCK POWER , Octombrie 2018
 
Truck Power, Octombrie 2018

NEXT AUTO, Septembrie 2018
 
NEXT AUTO, Septembrie 2018

Concrete Romania, August 2018
 
 


 
 

PARTENERI