Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Masini si Utilaje nr. 121

Powerscreen va lansa la Bauma 2016 Warrior 1400XE

23.03.2016
Powerscreen va lansa la Bauma 2016 Warrior 1400XE
Powerscreen, lider mondial in furnizarea de echipamente mobile de concasare si sortare, va expune in premiera mondiala la Bauma 2016, noua sa statie mobila de sortare de mare randament, cu actionare electrica, Warrior 1400XE. Alaturi de aceasta va fi expus si giganticul concasor cu falci Premiertrack 600, lansat la mijlocul anului trecut.

Acest eveniment expozitional va coincide cu celebrarea aniversarii a 50 de ani de la infiintarea companiei Ulster Plant, din anul 1970, sub noua denumire Powerscreen International, cea care a pregatit terenul pentru dezvoltarea ulterioara mai larga a unui afaceri de succes in domeniul echipamentelor mobile de concasare si sortare.


POWERSCREEN WARRIOR 1400XE


Statia mobila de sortare Warrior 1400XE, ce asigura o abordare mai ecologica a activitatilor de exploatare, a fost conceputa pentru satisface solicitarile clientilor pentru care energia electrica reprezinta o sursa preferata de actionare a echipamentului si care, pe de alta parte, le permite utilizarea masinii si in spatii inchise. Aceasta poate fi alimentata cu electricitatea generata de alte echipamente Powerscreen, cum ar fi concasorul cu falci Premiertrack 600.

Warrior 1400XE se bazeaza pe succesul modelului standard Warrior 1400X, prevazut cu mecanism cu un singur ax, o sita de mare amplitudine cu dimensiunile 3,6 m x 1,25 m si optiunea de ridicare a sasiului, ce asigura o capacitate de stocare excelenta. Totodata, el beneficiaza de mai multe functionalitati importante de intretinere si mentenanta, inclusiv sistemul Powerscreen "Stay - Clean" pozitionat sub dispozitivul de alimentare si un sistem de ridicare a sitei pentru a facilita operatiunile de schimbare a grilei ecranului. Warrior 1400XE impresioneaza prin performantele sale de lucru. In functie de materialul de alimentare utilizat,
capacitatea sa de productie poate ajunge pana la 500 t/h.

Avantajul principal al acestei statii mobile de sortare rezida in diversitatea modalitatilor disponibile de alimentare cu energie electrica. Astfel, ea poate fi alimentata prin intermediul propriului ei generator de 72 kVA sau poate fi conectata la o retea de energie electrica, situatie in care costurile de exploatare vor fi mai scazute. Pentru clientii care inteleg beneficiile folosirii unor solutii de lucru combinate pe santier, Warrior 1400XE poate fi, de asemenea, alimentat cu energie electrica de la un concasor

Powerscreen cu sistem dual de actionare, Diesel si electric, cu un efect abia perceptibil asupra consumului de combustibil al acestuia din urma. Reducerea considerabila a operatiunilor de mentenanta, prin inexistenta unui motor termic de antrenare a masinii, se dovedeste a fi un avantaj suplimentar. In mod similar, in alte regiuni ale lumii unde santierele sunt situate la mare altitudine sau temperatura mediului ambiant este ridicata, Warrior 1400XE poate fi alimentat alaturi de alte masini, de la un grup electrogen unic, eventual supradimensionat pentru a preintampina orice scadere a regimului nominal de functionare cauzata de mediul in
care se opereaza.

Se pot schita numeroase alte scenarii de utilizare in care aceasta masina se dovedeste solutia perfecta. De exemplu, Warrior 1400XE este mult mai potrivit pentru o utilizare in interior decat o masina diesel–hidraulica conventionala, iar nivelul acustic al zgomotului exterior emis, extrem de scazut, este, de asemenea, un avantaj in multe situatii.


POWERSCREEN PREMIERTRACK 600


Powerscreen Premiertrack 600, cu o capacitate de productie de pana la 600 t/h, este un inovator concasor primar cu falci, de inalta performanta, usor de configurat pe santier, polivalent si proiectat special pentru a fi exploatat in cariere, exploatari miniere si demolare, acolo unde se solicita capacitati de productie ridicate. Variantele diesel-electrice si diesel-hidraulice ale acestei masini robuste au fost proiectate si construite pentru a asigura o productie maxima si performante optime, alaturi de disponibilitate crescuta si costuri reduse de exploatare.

Camera de concasare de mare capacitate este alimentata de la un dispozitivde alimentare cu grilaj vibrant, cu turatie variabila si o ampla suprafata a sitei cu grilaj, pentru maximizarea indepartarii nisipului, in vederea micsorarii gradului de uzura a placilor maxilarului din camera de concasare. Jgheabul de scurgere by-pass, protejat standard contra uzurii, este prevazut cu un placa deflectoare cu 5 pozitii pentru redirectionarea materialului prelucrat spre conveierul principal, produsul finit, sau conveierele laterale, produse secundare.


Reprezentant oficial in Romania: CTE Solution - UTILAJE SPECIALIZATE
www.ctesolution.ro
Anul XIII, nr. 154, dec 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Trenchless Romania, November 2018
 
Trenchless Romania, November 2018

TRUCK POWER , Octombrie 2018
 
Truck Power, Octombrie 2018

NEXT AUTO, Septembrie 2018
 
NEXT AUTO, Septembrie 2018

Concrete Romania, August 2018
 
 


 
 

PARTENERI