Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Masini si Utilaje nr. 121

Titan Machinery livreaza trei utilaje CASE la Consiliul Judetean Valcea

01.04.2016
Titan Machinery livreaza trei utilaje CASE la Consiliul Judetean Valcea
In februarie 2016 Titan Machinery a semnat cu reprezentantii CJ Valcea contractul de furnizare autogreder (1 buc.), buldoexcavator cu picon si graifer (1 buc.) si buldoexcavator cu graifer fara picon (1 buc.).

Pretul total al achizitiei este de 1,61 milioane de lei (fara TVA), iar pretul total cu TVA inclus este de 1,93 milioane de lei, echivalent a 435.000 euro. Titan Machinery asigura, conform contract, in mod gratuit la livrarea utilajelor, un instructaj complet cu privire la modul de exploatare si intretinere al acestora, efectuat la Atelierul utilaj transport Troianu, din Ramnicu Valcea, care apartine Regiei Autonome Judetene de Drumuri si Poduri Valcea.

Termenul de garantie acordat pentru utilaje este de 36 de luni si 2.000 ore functionare, calculat de la data receptiei acestora. Echipamentele livrate sunt un buldoexcavator CASE 695ST cu graifer si ciocan hidraulic, un buldoexcavator CASE 695ST cu graifer si un autogreder CASE 856C AWD cu lama frontala si scarificator cu 5 dinti.

Am discutat cu ocazia livrarii cu Claudia Butoarca, Business Operations Manager de la Titan Machinery, cat si cu Adrian Calina, Area Sales Manager, care ne-au raspuns la cateva intrebari.

Masini si Utilaje: Cate companii au mai depus oferta in cadrul licitatiei desfasurate si care au fost acestea?
Claudia Butoarca: Au fost depuse doua oferte: Titan Machinery Romania si Terra Romania.

Masini si Utilaje: Care a fost criteriul de atribuire pentru contractul semnat cu Consiliul Judetean Rm. Valcea?
Claudia Butoarca: Atribuirea s-a facut in functie de criteriile pret, termen de livrare, perioada de garantie si putere motor.

Masini si Utilaje: Care sunt tendintele pietei utilajelor de constructii la inceput de an 2016 comparativ cu anul precedent?
Claudia Butoarca: Pentru primele 2 luni ale anului remarcam o scadere a cererii, din punct de vedere al numarului de echipamente vandute.

Masini si Utilaje: Care sunt dotarile tehnice de ultima ora care sunt cerute de piata si sunt inglobate in produsele comercializate de Titan Machinery?
Adrian Calina: Toate echipamentele livrate beneficiaza de motoare de ultima generatie, avand emisii de noxe conforme normelor europene minim Stage IIIB (la 856 este Stage IV, fara filtru de particule, cu Ad Blue). De asemenea, balansierul buldoexcavatorului CASE 695ST adopta solutia patentata "CASE Extendahoe", tronsonul extensibil este cel exterior, fiind casetat si protejand integral sistemul de telescopare. In plus, echipamentele livrate sunt dotate cu sistem de monitorizare prin satelit "CASE SiteWatch" cu ajutorul caruia se pot urmari parametri precum pozitia utilajului, consumul de combustibil, functionarea utilajului (lucru sau relanti, alarme service, etc.).

Masini si Utilaje: Care sunt avantajele competitive ale utilajelor CASE comercializate?
Adrian Calina: Principalele avantaje pentru CASE 695 sunt urmatoarele:
- cea mai mare putere neta a motorului in clasa sa;
- cel mai mare cuplu net in clasa sa;
- cel mai mare debit de ulei hidraulic;
- cea mai mare forta de rupere a cupei de incarcator.
Iar avantajele pentru CASE 856C sunt urmatoarele:
- cel mai bun raport putere/greutate de operare;
- distributie optima a greutatii de operare;
- cursa levierelor mecanice lunga, cu actionare directa a valvelor hidraulice pentru o precizie marita;
- cabina este montata pe sasiul posterior pentru a avea vizibilitate complete asupra lamei.
Anul XIV, nr. 155, ian 2019
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Trenchless Romania, November 2018
 
Trenchless Romania, November 2018

TRUCK POWER , Octombrie 2018
 
Truck Power, Octombrie 2018

NEXT AUTO, Septembrie 2018
 
NEXT AUTO, Septembrie 2018

Concrete Romania, August 2018
 
 
 
 

PARTENERI