Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Masini si Utilaje nr. 122

Basculantele S.KI Schmitz Cargobull - Gama completa: De la Heavy-Duty la Extra-Light

20.04.2016
Basculantele S.KI Schmitz Cargobull - Gama completa: De la Heavy-Duty la Extra-Light
Ce anume transportati? Pe ce distante? Ave_i curse regulate? Cam cate basculari efectuati pe zi? Pe ce perioada aveti contractul de transport? Intrebarile enumerate mai sus reprezinta de fapt intrebari-cheie, pe care orice consilier de vanzari ar trebui sa le adreseze clientului.

Schmitz Cargobull ofera acest tip de consultanta clientilor sai in stabilirea modelului corect de semiremorca si a specificatiei tehnice, care sa fie adaptata atat necesitatilor curente cat si celor viitoare. Clientului trebuie sa i se explice care sunt oportunitatile viitoare pe care le-ar putea accesa cu tipul de semiremorca pe care alege sa o configureze.

In acest punct intervine rolul consilierilor de vanzari de la Schmitz Cargobull, care au in vedere o serie de criterii atunci cand fac o recomandare de achizitie. Aceste criterii se refera la tipul de incarcatura transportata de client, numarul de basculari efectuate zilnic si la numarul de kilometri parcursi zilnic. Consilierul recomanda clientilor tipul de material de bena, tipul de sasiu si optiunile pentru care poate opta sau din contra, la care ar putea renunta.

Pentru materialul benei se poate opta intre otel si aluminiu, in functie de mai multe criterii: dimensiunea si gradul de abraziune al agregatelor transportate, volumul necesar pentru incãrcare si numãrul de basculãri zilnice. In functie de criteriile de mai sus mentionate de client, Schmitz Cargobull recomandã alegerea materialului de benã precum si grosimea podelei si a peretilor laterali.

Calitatea drumului este principalul indicator care determina alegerea intre un sasiu heavyduty, standard sau extra-light. Pentru offroad sau drumuri de cariera, se recomada sasiul heavy-duty, pentru utilizarea benei pe DN si rar pe drum de camp un sasiu standard, iar varianta extra-light pentru drumuri cu o calitate superioara, precum autostrazile. Intre cele trei tipuri de sasiu exista diferente destul de mari de greutate.

Schmitz Cargobull s-a dovedit a fi pregatit pentru a face fata tuturor cerintelor clientilor sai, prin configurarea celor mai potrivite solutii de transport.
Anul XIV, nr. 155, ian 2019
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Trenchless Romania, November 2018
 
Trenchless Romania, November 2018

TRUCK POWER , Octombrie 2018
 
Truck Power, Octombrie 2018

NEXT AUTO, Septembrie 2018
 
NEXT AUTO, Septembrie 2018

Concrete Romania, August 2018
 
 
 
 

PARTENERI