Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Masini si Utilaje nr. 123

20 de ani de parteneriat Elmas - Linde Material Handling, in Romania

22.06.2016
20 de ani de parteneriat Elmas - Linde Material Handling, in Romania
In data de 16 iunie 2016, Elmas a organizat la sediul central un eveniment pentru a marca implinirea a 20 de ani de parteneriat de succes cu producatorul german de renume, Linde Material Handling.

In urma semnarii acordului de dealer autorizat Linde in anul 1996, compania Elmas a dezvoltat continuu linia de business stivuitoare Linde si a ajuns astazi sa ofere prin intermediul departamentelor de profesionisti din sectoarele de vanzari, inchirieri si service, un pachet complet de produse si servicii premium, dedicate cerintelor din piata.

Cu ocazia evenimentului, a fost inaugurata la Brasov si propia linie de upcycling stivuitoare, in urma unei investitii de 700.000 de euro, ceea ce a dus si la crearea a zece noi locuri de munca. Conceptul inovativ de upcycling stivuitoare este introdus in premiera in piata industriala din Romania si are la baza reintroducerea in circuitul economic, in urma reconditionarii, reciclarii, testarii si verificarilor tehnice efectuate, a echipamentelor considerate deseu, fapt ce conduce la obtinerea unui produs la fel de fiabil si performant cu unul nou. Acest proces de upcycling conduce la o economie de resurse si materii prime, avand un impact pozitiv asupra mediului inconjurator. Prin deschiderea noii linii de upcycling stivuitoare, Elmas isi largeste gama de produse din domeniul instalatiilor de ridicat, oferind accesul la echipamente si servicii de calitate.

Compania Elmas, formata din 4 linii de business (stivuitoare, macarale industriale/structuri metalice, ascensoare/sisteme de parcare si utilaje forestiere) are in componenta 320 de angajati si a fost infiintata in 1990, avand capital 100% romanesc. Activitatea principala a companiei este fabricarea echipamentelor de ridicat si manipulat.

Sediul central al societatii este in Brasov, spatiile de productie, depozitare, reparatii, laborator si cel administrativ intinzandu-se pe o suprafata de 70.000 de metri patrati. O gama importanta din produsele comercializate sunt disponibile si online in platforma proprie de eCommerce – 1234.ro.
 


Anul XIII, nr. 154, dec 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Trenchless Romania, November 2018
 
Trenchless Romania, November 2018

TRUCK POWER , Octombrie 2018
 
Truck Power, Octombrie 2018

NEXT AUTO, Septembrie 2018
 
NEXT AUTO, Septembrie 2018

Concrete Romania, August 2018
 
 


 
 

PARTENERI