Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Masini si Utilaje nr. 123

Interes si rezultate peste asteptari la prima editie Trenchless Romania Conference & Exhibition 2016!

27.05.2016
Interes si rezultate peste asteptari la prima editie Trenchless Romania Conference & Exhibition 2016!
Trenchless Romania este cel mai important eveniment din regiune, special dedicat sectorului de tehnologii trenchless, ce are ca misiune prezentarea tuturor noutatilor si inovatiilor din acest domeniu. Evenimentul a fost sustinut de RoSTT (Romanian Society for Trenchless Technologies) si GSTT (German Society for Trenchless Technologies).  La eveniment au participat producatorii si distribuitorii de tehnologii specifice sectorului no-dig, importatori de utilaje pentru constructii (Germania, Austria, Olanda, SUA, Arabia Saudita, UK, Grecia, Bulgaria, Turcia), contractori, operatori,  reprezentanti ai autoritatilor locale, reprezentanti ai ambasadelor si consulatelor, ai camerelor de comert, cat si ai asociatiilor importante din domeniul constructiilor si distribuitorilor de utilaje de constructii din Romania.

Principalele informatii ale primei editii Trenchless Romania:
Total participanti: 203
Total parteneri: 23
Expozanti stand interior: 16
Utilaje expuse expozitie exterioara: 7
Numar prezentari în cele trei paneluri: 23

Printre invitatii primei editii s-au numarat Jens Holterhoff – Presedinte al GSTT,  Dan Ulian Szekely – Vice Presedinte ROSTT si Graham Evans – reprezentant UKSTT. Alaturi de acestia au sustinut prezentari peste 20 de specialisti si experti in domeniu, în cadrul a trei sesiuni de conferinta. Evenimentul a oferit si posibilitatea de expunere si prezentare a celor mai revolutionare utilaje si produse folosite in prezent, in spatiile interioare si exterioare disponibile în locatie.

Evenimentul a fost moderat de cunoscutii prezentatori Constantin Opris (Money Channel) si Aneta Singeorzan (Realitatea TV). Participantii s-au bucurat la final de zi de un moment artistic sustinut de trupa de dans Larisa Barbu si o cina traditionala romaneasca.

Cu ocazia evenimentului a fost lansata revista „Trenchless Romania”, editata de grupul Audienta Generala AG, singura revista din tara noastră dedicata exclusiv sectorului „trenchless”. Revista se distribuie gratuit incepand cu luna mai 2016 catre jucatorii importanti din piata din romania si poate fi citita inclusiv on-line, gratuit, pe site http://www.trenchlessromania.ro/


Tehnologiile „no-dig”


Mai rapid, mai economic, mai eficient, mai favorabil pentru mediul inconjurator!
Tehnologiile „no-dig”, sau „trenchless” sunt tehnologii pionierat care combina eficienta economica cu protectia mediului inconjurator, asigurand in acest mod o abordare moderna pentru instalarea, inlocuirea sau reinoirea tururor utilitatilor subterane de la apa, canalizare, gaze sau conducte industriale, la conducte de energie electrica si fibra optica, utilizand minime resurse in ceea ce priveste excavarea clasica si distrugerea strazilor/suprafetelor. Tehnologiile no-dig reprezinta metode favorabile pentru a fi folosite in special in mediul urban, cu trafic intens de vehicule si pedestral, unde exista numeroase utilitati subterane. Acestea reprezinta solutia optima pentru subtraversari de strazi si alte coridoare de transport, deasemenea si pentru subtraversari de rauri/ape.

Contact organizator:
Audienta Generala AG
Bld. Corneliu Coposu, Nr. 7,
Bl. 104, Et. 1, Ap. 33
030829 Bucuresti-Romania
Maria Nae – Marketing Manager
+40724 550 830
maria.nae@masinisiutilaje.ro
http://www.trenchless-romania.com/

Vizionati filmul Trenchless Romania Conference and Exhibition 2016 AICI
Anul XIV, nr. 155, ian 2019
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Trenchless Romania, November 2018
 
Trenchless Romania, November 2018

TRUCK POWER , Octombrie 2018
 
Truck Power, Octombrie 2018

NEXT AUTO, Septembrie 2018
 
NEXT AUTO, Septembrie 2018

Concrete Romania, August 2018
 
 
 
 

PARTENERI