Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Masini si Utilaje nr. 125

Asociatia Romana de Dreptul Constructiilor organizeaza in data de 30 septembrie 2016, la Bucuresti, a doua editie a Conferintei stiintifice ”New Perspectives in Construction Law”

12.08.2016
Asociatia Romana de Dreptul Constructiilor organizeaza in data de 30 septembrie 2016, la Bucuresti, a doua editie a Conferintei stiintifice ”New Perspectives in Construction Law”
Anul 2016 a adus modificari legislative importante si cu efect direct asupra sectorului de constructii, reamintind aici Noul Cod Fiscal si cel de Procedura Fiscala, dar mai ales noul pachet legislativ privind achizitiile publice. In contextul noilor provocari, cea de-a doua editie a Conferintei ”New Perspectives in Construction Law” isi propune sa reuneasca specialisti si autoritati publice pentru a dezbate pe marginea temelor actuale pentru piata constructiilor, impactul modificarilor legislative, dar si noile tendinte in domeniu atat in plan international, cat si cel romanesc.

Evenimentul isi propune sa fie sa ofere un spatiu de networking pentru profesionisti, in care participantii sa poata impartasi opiniile si munca de cercetare in domeniul constructiilor. Conferinta este structurata intr-o sesiune plenara si doua  sesiuni de lucru oferite de speakerii invitati si de prezentarea lucrarilor stiintifice inscrise. Astfel, participantii vor putea asista la dezbateri si prezentare de lucrari stiintifice pe subiecte ce vor varia de la particularitati ale contractelor in domeniul constructiilor, noile reguli in domeniul achizitiilor publice, arbitraj si metode alternative de rezolvare a disputelor sau aspecte privind legislatia speciala in constructii.Lucrarile inscrise vor fi jurizate si evaluate de catre un Comitet stiintific, format din reprezentanti de seama ai mediului academic romanesc si international, iar cele acceptate vor fi publicate intr-un volum al conferintei (CD cu ISBN), indexat in baze de date internationale.

Printre speakerii care si-au anuntat prezenta se numara: Profesor univ. dr. Crenguta LEAUA, avocat, Vice-presedinte Curtea Internationala de Arbitraj Paris, Prof. univ. dr. Stefan DEACONU, avocat, Presedinte al Curtii de Arbitraj International de pe langa Camera de Comert si Industrie a Romaniei, Prof. univ. dr. Camelia STOICA, Director Departamentul de Drept ASE, Prof. univ. dr. Ion ANGHEL, Director Departamentul de Analiza si Evaluare Economico-Financiara din cadrul ASE,  ing. Florin NICULESCU, Adjudecator acreditat FIDIC, Prof. univ. dr. Bazil OGLINDA, Managing Partner “Oglinda&Asociatii”, Marius BARLADEANU, avocat, Consilier “Vilau&Asociatii”, Simona CHIRICA, avocat, partener local al Schoenherr&Asociatii, Prof. univ. dr. Flavius-Antoniu BAIAS, Decanul Facultatii de Drept, Universitatea Bucuresti, Conf.univ.dr.ing. Catalin LUNGU, Prodecan al Facultatii de Inginerie a Instalatiilor, UTCB si Vicepresedinte al Asociatiei Inginerilor Instalatori din Romania.   

Evenimentul se va desfasura la Academia Romana de Studii Economice, Departamentul de Drept, partenerul evenimentului (Adresa: Piata Romana, nr. 6, Sector 1, Bucuresti). Mai multe detalii despre eveniment le puteti regasi accesand: http://rscl.ro/conferinta/
Anul XIV, nr. 155, ian 2019
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Trenchless Romania, November 2018
 
Trenchless Romania, November 2018

TRUCK POWER , Octombrie 2018
 
Truck Power, Octombrie 2018

NEXT AUTO, Septembrie 2018
 
NEXT AUTO, Septembrie 2018

Concrete Romania, August 2018
 
 
 
 

PARTENERI