Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Masini si Utilaje nr. 126

Curatenia are un nume: utilajele livrate de Gradinariu – de capacitati si dimensiuni diferite

08.09.2016
Curatenia are un nume: utilajele livrate de Gradinariu – de capacitati si dimensiuni diferite
Aspirator urban autopropulsat cu transmisie electrică Glutton 2411

Curăţenie eficientă, fără poluare! Aspiratorul Glutton® 2411 Electric: fără consum de combustibil, 100% ecologic!
Uşor de manevrat, cu o autonomie foarte mare, utilizarea acestuia garantează o curăţenie eficientă: fără poluare, fără zgomot şi cu un consum extrem de economic de energie electrică.


Un mare avantaj al utilajului este economia semnificativă la capitolul cheltuieli cu combustibilul pentru firma ce prestează activităţi de salubritate. Aspiratorul Glutton® 2411 Electric, este extrem de economic: funţionează 100% electric, consumul de energie fiind nesemnificativ.

Mai mult, Aspiratorul Glutton® 2411 Electric este unul silenţios, asta deşi  are o putere mare de aspirare. În plus posibilităţile de utilizare ale acestuia sunt  multiple. Practic, Aspiratorul Glutton® 2411 Electric poate fi folosit oriunde: atât în şcoli, zone comerciale, pieţe agroalimentare, străzi spaţioase, dar chiar şi pe alei foarte înguste. Cheltuielile operaţionale sunt reduse la acest aspirator electric faţă de un echipament similar dotat cu motor termic.

Uşor de manevrat, are o autonomie foarte mare, utilizarea acestuia garantează  o curăţenie eficientă: fără poluare, fără zgomot şi cu un consum  extrem de economic de energie electrică: 170 Euro/an faţă de 2000 Euro/an costuri pentru combustibil la un echipament cu motor termic.

Produsul face parte din gama de utilaje şi tehnologii alternative, mai puţin poluante pentru mediul înconjurător, gamă promovată de Compania Grădinariu extreme de intens, asiguramd la cerere demonstratii la sediul clientului. Unul dintre cei mai importanţi actori pe piaţa utilajelor de salubritate din România, Compania Grădinariu a investit şi continuă să investească în  produsele de linie ecologică.

Lăţime ajustabilă pentru adaptare la toate situaţiile

« Motor electric (48 volţi, 1500 W) pentru funcţia de curăţare prin aspirare.
« Autopropulsat electric de o cutie-punte la 48 V, 1500 W cu deplasare înainte şi înapoi.
« Autonomie foarte mare (8-16 ore funcţie de utilizare).
« Corp elegant din poliester cu deschidere uşoară.
« Container standard de 240 litri (livrat).
« Baterii cu plumb incluse.
« Lăţime ajustabilă pentru adaptare la toate situaţiile.
« Dimensiuni: W 750 x L  1950  x  H  1700 mm.


Maturatoare de capacitate medie: SCARAB M25H

Comandă permanentă fără ambreiaj, cu o singură pedală.
Măturare eficace și aspirație performantă.SE POATE FOLOSI ORIUNDE, EFICIENT si ECONOMIC de la alei foarte inguste la strazi spatioase, in gari, aerogari, zone comerciale.
-  Monitorizarea în timp real și stocarea datelor operationale asigură un ajutor valoros în soluționarea problemelor și asigurarea unei performanțe optime ale utilajului;
-  Sistemul de comandă CANbus a revoluționat modul în care măturătoarele sunt exploatate și întreținute;
-  Deplasare comodă, raza de viraj  foarte mica,
-  Viteză maximă de deplasare  de 65 km/h

Sistemul de acţionare hidrostatică SCARAB oferă vehiculului o viteză de deplasare de 65 km/h şi capacitatea de a urca pante de 25%. SCARAB Minor este montată pe un şasiu cu MMA 3.500 (opţional 4.500 kg). Vehicul standard este livrat cu o cabină complet echipată, servo-direcţie şi frâne servo-asistate.
 
Avantaje:
- Sasiu independent (similar camion) cu masa maxima autorizata de 3.500 Kg (optional 4.500 kg)
- Capacitate bruta de 2,5  mc, putere de aspiratie foarte mare
- UN TOTAL POSIBIL DE 5 PERII: 2 perii frontale cu diametrul de 700-800 mm +1 perie laterala standar (2 perii laterale optional) de 500-800 mm + 1 perie cilindrica centrala amplasata oblic pentru depuneri grosiere sub sasiu cu diametrul de 320 mm
- Sistemul de acţionare hidrostatică SCARAB oferă vehiculului o viteză de deplasare de 65 km/h şi capacitatea de a urca pante de 25%. SCARAB Minor este montată pe un şasiu cu MMA 3.500 (opţional 4.500 kg). Vehicul standard este livrat cu o cabină complet echipată, servo-direcţie şi frâne servo-asistate.
- Capacitate rezervor de apa: 450 litri, construit din fibra de sticla elemente de avertizare și atenționare pentru service;
- Monitorizarea în timp real și stocarea datelor operationale asigură un ajutor valoros în soluționarea problemelor și asigurarea unei performanțe optime ale utilajului;
- Duză de aspirație din oțel, remorcată, robustă - durabilitate asigurată. Ansamble complete cu perie de măturare centrala și perii remorcate pe lateral, plus opțional perii frontale (este posibil un total de 5 perii). Buncărul este executat integral din oțel inoxidabil rezistent la abraziune;
- Sistemul hidraulic este în cea mai mare parte cu țevi de oțel pentru a reduce la minim folosirea de furtune flexibile;

Putere mare de aspirație, fiabilitate
- Un rotor cu palete centrifugal amplasat astfel încât să furnizeze un traseu eficient al jetului de aer pentru o aspirație performantă și un consum redus de energie. Camera ventilatorului este ușor accesibilă pentru curățare.
- Filtrarea particulelor cu ajutorul unui filtru sită din oțel inoxidabil, articulat, cutat pentru a asigura maximum de suprafață și a reduce colmatarea. Pentru o curățare ușoară, se poate bascula în jos.
Anul XIII, nr. 154, dec 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Trenchless Romania, November 2018
 
Trenchless Romania, November 2018

TRUCK POWER , Octombrie 2018
 
Truck Power, Octombrie 2018

NEXT AUTO, Septembrie 2018
 
NEXT AUTO, Septembrie 2018

Concrete Romania, August 2018
 
 


 
 

PARTENERI