Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Masini si Utilaje nr. 126

Hyundai Heavy Industries si CHN Industrial au anuntat semnarea unei aliante strategice in segmentul mini excavatoarelor

12.09.2016
Hyundai Heavy Industries si CHN Industrial au anuntat semnarea unei aliante strategice in segmentul mini excavatoarelor
Hyundai Heavy Industries (HHI), cel mai mare constructor de nave din lume si un foarte important furnizor de echipamente de constructii la nivel mondial, a anuntat pe 12 septembrie intrarea intr-o alianta strategica impreuna cu CNH Industrial, una dintre cele mai mari companii de bunuri tip capital din lume, pentru sectorul de excavatoare mici.

Intelegerea a fost perfectata pentru zece ani (cu posibilitate de prelungire) si presupune ca CNH Industrial sa vanda pe piata 4 modele de mini-excavator care vor fi furnizate complet de HHI si inca zece modele sub forma de kituri, pentru productia sub licenta. Gratie acestui acord, HHI dublarea vanzarii de excavatoare compacte pentru urmatoarea decada. Masinile care vor face parte din acest acord vor fi disponibile pe piata la inceputul lui 2017.  Cele doua companii vor colabora chiar mai mult, stabilind dezvoltarea in colaborare a unor modele noi, precum si reinnoirea unora deja existente. 

Dl. S.G. Rhee, COO al diviziei de echipamente de constructii a HHI, a declarat: ”Am observat ca segmentul de mini-excavatoare la nivel mondial este mai stabil in comparatie cu cel al utilajelor mai mari si ne asteptam ca cererea sa continue sa creasca in anii urmatori. Tinand cont de acest trend, am ajuns la concluzia ca o alianta cu CNH Industrial, care are mai multe brand-uri, incluzand Case CE si New Holland Construction va fi o solutie castigatoare de ambele parti.”
Anul XIII, nr. 144, feb 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Trenchless Romania Noiembrie 2017
 
Trenchless Romania, Noiembrie 2017

NEXT AUTO, Noiembrie 2017
 
NEXT AUTO, Noiembrie 2017

Truck Power, Octombrie 2017
 
Truck Power, Octombrie 2017
 

 
 

PARTENERI