Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Masini si Utilaje nr. 126

IronPlanet aniverseaza un an pentru licitatiile sale de echipamente in Europa

05.09.2016
IronPlanet aniverseaza un an pentru licitatiile sale de echipamente in Europa
Pe 29 iulie 2016, IronPlanet, o platforma online de top pentru comercializarea de echipamente second hand si alte diverse bunuri, a aniversat un an de la lansarea pe piata europeana a primei licitatii online in asociatie cu ”United States Defence Logistics Agency” (DLA), o divizie a Departamentului Apararii SUA.

Licitatiile DLA de echipamente ale IronPlanet in Europa ofera celor interesati la nivel global oportunitatea de a achizitiona echipament militar excedentar al guvernului SUA. Stocul provine de la divere baze militare SUA din Europa si include camioane, remorci, stivuitoare si alte echipamente uzuale pentru constructii si agricultura.

Prima licitatie DLA din luna iulie a anului trecut a avut un succes rasunator, atragand peste 40.000 de vizitatori unici din 115 tari. Unul dintre produsele cele mai apreciate a fost un incarcator telescopic SkyTrak 6000M, care a atras 164 de oferte din partea a 31 de ofertanti, fiind in final vandut la pretul de 15.250 de lire. In total, clienti din 30 de tari au achizitionat echipament militar anul trecut prin aceasta platforma.

”Destul de des, vehiculele au un rulaj redus si ofera o valoare exceptionala” a declarat Jeff Holmes, Senior Vice-Presedinte pentru Solutii Guvernamentale IronPlanet, explicand reactiile pozitive in urma licitatiilor DLA in Europa.

Alegand sa achizitioneze cu IronPlanet, cumparatorii primesc sprijin in fiecare etapa a procesului. Inainte de licitatie, acestia au la dispozitie o descriere cat mai exacta a echipamentelor disponibile. Fiecare dintre acestea este protejat de o asigurare ”IronClad” care certifica exact conditia utilajului. La castigarea unei licitatii, IronPlanet se ocupa de procesul de plata si ofera consultanta pentru serviciile de transport. Dupa preluarea echipamentului, clientii au la dispozitie o zi pentru a raporta eventualele discrepante intre starea efectiva a acestuia si cea cuminicata
in raportul initial.     

Mai multe detalii despre licitatiile DLA IronPlanet puteti gasi pe site-ul  www.ironplanet.com

Anul XIII, nr. 154, dec 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Trenchless Romania, November 2018
 
Trenchless Romania, November 2018

TRUCK POWER , Octombrie 2018
 
Truck Power, Octombrie 2018

NEXT AUTO, Septembrie 2018
 
NEXT AUTO, Septembrie 2018

Concrete Romania, August 2018
 
 


 
 

PARTENERI