Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Masini si Utilaje nr. 126

Mercedes-Benz Truck Trophy a desemnat cei mai buni truckeri din Romania

01.09.2016
Mercedes-Benz Truck Trophy a desemnat cei mai buni truckeri din Romania
Pe 27 si 28 august, in judetul Brasov, Mercedes-Benz Romania a organizat prima editie locala a Mercedes-Benz Truck Trophy. Catalin Andreescu (40 de ani, Bucuresti) si Eduard Alexandru Dragulescu (25 de ani, Petrosani) au dovedit ca au toate calitatile necesare pentru a reprezenta Romania la finala internationala Truck Trophy de anul viitor.

Truck Trophy este o competitie noua si inovatoare, lansata in 2015 de Daimler AG, care da sansa tuturor soferilor de camioane, indiferent de varsta, sex sau experienta profesionala si chiar indiferent de modelul de camion pe care il conduc, sa-si demonstreze calitatile de condus on si off-road, curajul, rezistenta si spiritul de echipa. Pe parcursul celor doua zile, cei zece concurenti romani au trecut prin opt probe, individual sau impartiti in echipe de cate doi sau cinci concurenti. Dintre probele individuale, Cursa camioanelor a fost proba cea mai tensionata si care a departajat substantial concurentii. Participantii au condus prin telecomanda machete de camion pe un traseu delimitat, ce surprindea situatii reale din trafic cum ar fi ocolirea obsetacolelor, conducerea pe diferite tipuri de teren, cuplarea semiremorcii sau parcarea ansamblului in loc delimitat. In cadrul probelor pe echipe, concurentilor le-au fost testate cunostintele despre camioane, forta, rezistenta, memoria si spiritul de echipa.

In urma calificarilor nationale, Catalin Andreescu si Eduard Alexandru Dragulescu vor reprezenta Romania la marea finala Truck Trophy, care va avea loc in primavara anului 2017 intr-o locatie inca neanuntata de cei de la Daimler.
Anul XIV, nr. 155, ian 2019
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Trenchless Romania, November 2018
 
Trenchless Romania, November 2018

TRUCK POWER , Octombrie 2018
 
Truck Power, Octombrie 2018

NEXT AUTO, Septembrie 2018
 
NEXT AUTO, Septembrie 2018

Concrete Romania, August 2018
 
 
 
 

PARTENERI