Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Masini si Utilaje nr. 126

Trimble si Vermeer – parteneriat pentru imbunatatirea preciziei si productivitatii

22.08.2016
Trimble si Vermeer – parteneriat pentru imbunatatirea preciziei si productivitatii
Pe 18 august 2016, Trimble si Vermeer au anuntat ca, pe noua masina de excavare de suprafata Vermeer T1255III Direct Drive Terrain Lever® (SEM), se instaleaza optiunea Trimble Ready® direct pe linia de productie, ceea ce asigura o instalare mai rapida si mai usoara, chiar si ulterior, a sistemului de control Trimble® GCS900 (Grade Control System) ce foloseste tehnologia GPS. Implementarea acestei optiuni conduce la reducerea costului si a complexitatii instalatiei.

Sistemul de control Trimble® GCS900 ce foloseste GPS, poate acum controla si adancimea de taiere a capului de frezare, precum si inclinarea longitudinala. Sistemul poate detecta abaterile de la linia de nivel din proiectul digital 3D al planului santierului incarcat in memeorie, oferind astfel o mai mare acuratete la fiecare trecere. Pentru reducerea erorilor umane la suprapunerea capului de taiere pe aliniamentele de lucru, coordonatele pentru manevrarea masinii pot fi, de asemenea, furnizate de sistem. Sistemul ofera o suprapunere de taiere de doar pana la 6 in (15,24 cm), contribuind la cresterea productivitatii cu fiecare trecere. Folosirea tehnologiei Trimble de dirijare a masinii prin GPS, asigura o coerenta sporita procesului de excavare de suprafata, mai ales cand, pe santier, se lucreaza in mai multe schimburi, iar operatorii folosesc metode diferite de dirijare a masinii. In plus, parametrii de lucru ai masinii pot fi configurati si de operator.

„Trimble si Vermeer au conlucrat indeaproape pentru a realiza un sistem precis de manevrare si de control a masinii care sa fie instalat pe Vermeer T1255III SEM, iar cand sistemul Trimble GSC900 este utilizat productivitatea creste, spre multumirea clientilor nostri”, a declarat Patrick Robinson de la Vermeer.

„Suntem incantati de introducerea pe noua masina Vermeer SEM, de excavare de suprafata, a optiunii Trimble Ready care asigura instalarea mai rapida si cu costuri mai mici a tehnologiei Trimble”, a declarat Jim Green, director pentru afaceri zonale la Trimble OEM Solutions. „Acum, antreprenorii isi pot amortiza mai rapid investitia lor in tehnologie.”

Sistemul Trimble GSC900 pentru Vermeer T1255III SEM este disponibil la nivel mondial prin intermediul retelei internationale SITECH® a dealerilor autorizati Trimble.
Anul XIII, nr. 154, dec 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Trenchless Romania, November 2018
 
Trenchless Romania, November 2018

TRUCK POWER , Octombrie 2018
 
Truck Power, Octombrie 2018

NEXT AUTO, Septembrie 2018
 
NEXT AUTO, Septembrie 2018

Concrete Romania, August 2018
 
 


 
 

PARTENERI