Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Masini si Utilaje nr. 126

Wacker Neuson si Caterpillar vor incheia in 2018 alianta strategica pentru mini excavatoare hidraulice cu masa operationala de sub trei tone

31.08.2016
Wacker Neuson si Caterpillar vor incheia in 2018 alianta strategica pentru mini excavatoare hidraulice cu masa operationala de sub trei tone
In anul 2010, Wacker Neuson si Caterpillar au format o alianta strategica in urma careia Wacker Neuson a inceput sa dezvolte si sa produca pentru Caterpillar mini excavatoare hidraulice de sub trei tone, la fabrica sa din Hörsching, Austria. La initiativa lui Caterpillar, ambele parti au decis insa recent sa incheie aceasta alianta incepand cu 31 mai 2018. Caterpillar are planuri de a produce si vinde propriile mini excavatoare in viitor, in timp ce Wacker Neuson va continua sa produca anumite modele de mini excavatoare pana la finalul lui 2019, ca furnizor ”OEM”.  

Conform declaratiilor oficiale, Wacker Neuson si Caterpillar au avut o relatie de colaborare de succes, care s-a dovedit benefica pentru ambele parti. Clientii ambelor marci vor primi in continuare sustinere pe parte de servicii tehnice si piese de schimb.  Alte echipamente usoare si compacte Wacker Neuson vor continua sa fie distribuite de dealerii Caterpillar. De asemenea, serviciile de inchiriere nu vor fi afectate de aceasta schimbare.

Grupul Wacker Neuson va continua strategia sa de crestere la nivel mondial, punand la dispozitia clientilor o gama extinsa de produse, cuprinzand excavatoare de la 0,8 la 14,5 tone, prin aria sa globala de distributie. Pe de alta parte, Caterpillar va continua sa achizitioneze anumite produse realizate de Wacker Neuson pentru a-si completa propria gama de produse si dupa incheierea aliantei din 2018.
Anul XIII, nr. 154, dec 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Trenchless Romania, November 2018
 
Trenchless Romania, November 2018

TRUCK POWER , Octombrie 2018
 
Truck Power, Octombrie 2018

NEXT AUTO, Septembrie 2018
 
NEXT AUTO, Septembrie 2018

Concrete Romania, August 2018
 
 


 
 

PARTENERI