Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Masini si Utilaje nr. 127

Gradinariu - furnizor de produse performante Kramer

17.10.2016
Gradinariu - furnizor de produse performante Kramer
În zona utilajelor de construcţii furnizate de Gradinariu, la produse de top se număra utilajele Kramer. Agile și ușor de exploatat cu multiplele lor beneficii, acestea vor decide câștigătorul în cursa pentru procese lucrative profitabile și un raport cost-eficiență sustenabil. Avantajele utilajelor Kramer sunt: fiabilitatea, disponibilitatea și performanțele.

Noul încărcător Kramer electric frontal 5055e a câștigat primul său premiu pentru inovare, imediat după ce a fost introdus pe piață, în 2016, la Târgul Internațional pentru Construcții, Utilaje, echipamente și mașini de construcții Bauma din München.
Emisiile de CO2, zgomotul și particulele de funingine de la motoarele diesel sunt lucruri ce ţin de trecut. 5055e Kramer este primul încărcător frontal complet electric. Nouă unitate electrică proiectată pe principiile cost-eficiență și fără emisii permite lucrul în clădiri și în zonele sensibile la zgomot, de exemplu pentru munca în tunel sau aplicații în parcările subterane.

Primul încărcător frontal complet electric cu tracțiune pe direcție, pentru industria de construcțiiCu direcție pe toate roțile, produsele Kramer au avut întotdeauna o stabilitate remarcabilă. Această caracteristică unică este unul dintre motivele care a făcut din siguranță esența mărcii Kramer.
În funcție de domeniul de aplicare al încărcător frontal, o singură încărcare a bateriei este suficientă pentru o operațiune de lucru de până la cinci ore.

Caracteristici tehnice:

Transmisie hidrostatică;
Direcţie cu 4 roţi viratoare;
Două axe motoare (4x4);
Sistem de frânare hidraulic;
Debit hidraulic: 56 L/min
Presiune hidraulică: 235 bari
Cabina ROPS/FOPS;
Capacitatea cupei 0,55 m3;
Capacitate încărcare 1.980 kg;
Înălţimea de descărcare 2.320 mm;
Greutate operaţională standard 3.600 kg.

Încărcătoarele Kramer furnizate de Gradinariu - experți autentici în reciclare
 
Dată fiind manevrabilitatea lor, încărcătoarele Kramer sunt ideale pentru activități desfășurate în spații restrânse. Inclusiv dacă vorbim de manevrarea mărfurilor voluminoase, cum ar fi baloturi sau hârtie în vrac, utilajele nu pun probleme nici la înălțimi de încărcare deosebite.
Gradinariu are permanent în centrul atenției sale concentrarea permanent pe client, prin oferirea de produse ce țin cont de nevoile fiecăruia în parte, contacte personale, flexibilitatea unei companii de dimensiuni medii și o luare rapidă a deciziilor. De asemenea, prin departamentul service și piese de schimb, garantăm siguranța aprovizionării cu piese de schimb originale, la timp şi fără ”chichițe” birocratice.

Mai multe informaţii despre gama completa Gradinariu: www.gradinariu.ro. Facebook: Gradinariu Import Export.
Anul XIII, nr. 154, dec 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Trenchless Romania, November 2018
 
Trenchless Romania, November 2018

TRUCK POWER , Octombrie 2018
 
Truck Power, Octombrie 2018

NEXT AUTO, Septembrie 2018
 
NEXT AUTO, Septembrie 2018

Concrete Romania, August 2018
 
 


 
 

PARTENERI