Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Masini si Utilaje nr. 127

Noua gamă de automacarale Palfinger Sany

17.10.2016
Noua gamă de automacarale Palfinger Sany
Începând cu acest acest an Terra Palfinger SRL şi-a completat gama produselor vândute adăugând noua gamă de automacarale fabricate de Palfinger Sany.
Toate aceste automacarale îndeplinesc exigenţele standarde impuse de PALFINGER AG şi de legislaţia în vigoare la nivel European (toate automacarale care se vor comercializa vor fi însoţite de Declaraţie CE de conformitate).

Automacaralele Palfinger Sany se pot monta pe diverse mărci/tipuri de camioane (cu 3 sau cu 4 axe) şi au o capacitate de ridicare de 25 t, 32 t şi de 40 t. Automacaralele PALFINGER SANY oferă putere de ridicare, sunt manevrabile și sunt compacte de aceea sunt o soluţie viabilă pentru a executa diverse operaţiuni (de încărcare/descărcare marfă, de ridicare a reperelor în vederea montajului etc). Automacaralele PALFINGER SANY sunt dotate cu o cabină care asigură o vizibilate excelentă a macaragiului asupra zonei de lucru. Pentru că operatorul să poată cunoaşte cât mai multe detalii despre funcţionarea automacarelei Palfinger Sany a dotat automacaraua cu sistemul STCLMI. Acest sistem monitorizează mulţi parametrii (ex: lungime, unghi, rază, sarcină nominală, sarcină de încărcare reală etc).  Limitatorul de moment poate preveni în mod eficient vârfurile de suprasarcină care pot conduce la suprasolicitării ale macaralei, în acest fel se măreşte siguranța în exploatare a macaralei. STCLMI este un ajutor operațional important care îl avertizează pe operator că macaraua se apropie de suprasarcină și că ajunge la sarcina maximă de ridicare.

STCLMI este un sistem de protecție la suprasarcină (limitator electronic de moment), care este special conceput pentru automacara, sistemul stochează parametrii de performanță și de structură, cum ar fi curba de ridicare, greutatea brațului, centru de greutate și alți parametri geometrici. Limitator de moment calculează şi adoptă momentul optim  de lucru, calculul integrează tehnologia şi experienţa acumulată de mai mulți ani, și astfel se capătă avantajele acestei experiențe. Eficiența utilizării macaralei se aplică în totalitate atunci când ridicarea în condiții de siguranță este garantat. Limitatorul de moment poate preveni în mod eficient cu vârfurile de suprasarcină cauzate de suprasolicitarea automacaralei, astfel creşte siguranța în exploatare a automacaralei. Legătura dintre display şi restul sistemului foloseşte sistemul CANBUS.Display-ul este cu “touch” şi cu butoane. Comenzile din cabină pot fi cu leviere în linie sau cu joy-stick –uri. Forma braţului şi a extensiilor hidraulice este a literei U în partea de jos. Această formă îmbunătăţeşte performanţele automacaralei. Automacaralele sunt fabricate din oţeluri de înaltă rezistenţă ce asigură o greutate redusă a echipamentului la final. De aici şi un raport excelent între greutatea echipamentul/sarcina de ridicare.
Anul XIV, nr. 155, ian 2019
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Trenchless Romania, November 2018
 
Trenchless Romania, November 2018

TRUCK POWER , Octombrie 2018
 
Truck Power, Octombrie 2018

NEXT AUTO, Septembrie 2018
 
NEXT AUTO, Septembrie 2018

Concrete Romania, August 2018
 
 
 
 

PARTENERI