Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Demo Show

Demo Show Liebherr – noile încărcătoare XPower se prezintă publicului român

02.11.2016
Demo Show Liebherr – noile încărcătoare XPower se prezintă publicului român
Noua generație de încărcătoare frontale pe pneuri XPower, prezentată în premieră în cadrul Bauma 2016, este acum disponibilă și în România, primele exemplare fiind deja livrate clienților. Recent, calitățile și avantajele noilor produse au fost demonstrate partenerilor și clienților din toată România prin intermediul a patru evenimente dedicate, desfășurate pe parcursul unei luni.
Cu o prezență oficială de mai bine de un deceniu pe piața autohtonă, Liebherr România se ocupă cu comercializarea și prestarea de lucrări de service pentru utilaje de construcții, macarale mobile si pe șenile, macarale turn precum și macarale portuare. Cu ocazia lansării în România a noilor încărcătoare pe pneuri, compania a organizat o serie de evenimente DemoShow, în care participanții s-au putut convinge de avantajele acestora prin intermediul unor demonstrații și sesiuni de testare.

Evenimentele au avut loc în zilele de 15 septembrie (balastiera Petelea, jud. Mureș), 22 septembrie (balastiera Blăgești, jud Bacău), 29 și 30 septembrie (Dana 84, Port Constanța) și 6-7 octombrie (balastiera TCS, Ciolpani, Ilfov).Programul a inclus prezentarea teoretică a beneficiilor și îmbunătățirilor aduse utilajelor XPower, demonstrații cu acestea în poligoane special amenajate, posibilitatea pentru participanți de a testa aceste utilaje, precum și concursuri cu premii. La stand, vizitatorii au fost întâmpinați cu documentații complete despre produsele și ofertele companiei și au primit consultații din partea specialiștilor Liebherr în ceea ce privește utilizarea optimă a echipamentelor.”Vedetele” evenimentelor, noile încărcătoare din seria XPower, au fost prezente în versiunile 550 (versiune de intrare în noua gamă, cu greutate operațională de 17 tone și 566 (de 24 de tone). Însă acestea nu au fost singurele echipamente puse la dispoziția vizitatorilor pe parcursul celo patru evenimente. Spre exemplu, în portul din Constanța a fost prezent și un încărcător cu braț telescopic 436-7 căruia i s-a alăturat, o săptămână mai târziu, în cariera TCS, și un buldozer 736.   
La evenimentul din Ciolpani a participat și un grup de studenți de la Universitatea Tehnică de Construcții București, de la Facultatea de Utilaj Tehnologic.Încărcător evoluat


Liebherr a făcut numeroase investiții semnificative în ceea ce privește anduranța noilor încărcătoare pe pneuri de mare capacitate. Testate pe parcursul a peste 70.000 de ore de funcționare, încărcătoarele XPower® și-au dovedit calitățile și au convins atât experții în domeniu, câștigând diverse premii, cat și pe cei care le-au testat.

Datorită tehnologiei absolut revoluționare - transmisia cu divizor de putere - și a numeroaselor îmbunătățiri aduse, XPower® înseamnă:
• Consum de combustibil redus cu pana la 30% datorita celui mai eficient concept de transmisie;
• Productivitate ridicată asigurată chiar și pe distanțe lungi și în pantă datorită sistemului de transmisie revoluționar;
• Marja de profit mai mare datorită capacității mărite a cupelor;
• Costuri de operare reduse datorita consumului eficientizat de combustibil;
• Durata de viata crescuta datorita stabilității și uzurii reduse;
• Confort ridicat datorita transmisiei continuu variabile, indiferent de viteza.
Liebherr continuă să dezvolte și să fabrice componente cheie în propriile sale unități de producție sau în parteneriat cu producători de top. Acest lucru înseamnă că Liebherr poate asigura în mod constant calitatea înaltă a componentelor utilizate.  Alte avantaje ale noilor încărcătoare XPower:

- Noul tip de transmisie combină transmisia hidrostatică, ideală pentru preluarea materialelor şi deplasarea pe distanțe scurte, cu transmisia mecanică, avantajoasă pentru deplasarea pe distanțe lungi şi în rampă. Această cutie de viteze asigură un randament maxim şi economii deosebite de combustibil în orice situație.

- Fiecare încărcător pe pneuri XPower este echipat cu punți mai puternice decât generația anterioară de utilaje, aparținând următoarei mărimi constructive din gama de fabricație. În cazul modelului L550 prezent la demonstrație este vorba de axa de la generația anterioară L556. Acest lucru se traduce prin:
•       Productivitate mai mare datorita penetrării mai eficiente în material;
•       Profit – costuri de operare reduse, uzura pneurilor redusa cu pana la 25 % față de încărcătoarele convenționale;
•       Confort – operatorul  nu trebuie sa se concentreze pe blocarea diferențialului;
•       Siguranță - nivel sporit datorită configurației mărite a componentelor  - Cabina a fost mărită cu aproximativ 10 cm atât în lățime cât și în lungime. Parbrizul divizat permite ștergătorului să acopere o suprafață mai mare reducând în același timp riscul crăpăturilor. Coloană de direcție este ajustabilă în 3 moduri, iar sistemul hidraulic de lucru este controlat electro-hidraulic și este integrat în cotieră.

- Pentru a îmbunătăți şi mai mult productivitatea operațională, Liebherr a ranforsat brațul de ridicare și a optimizat raportul de transmisie. Optimizarea articulației de tip Z are drept rezultat capacități de ridicare mai mari cu până la 20% decât cele ale utilajelor din generațiile anterioare.


Anul XIII, nr. 154, dec 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Trenchless Romania, November 2018
 
Trenchless Romania, November 2018

TRUCK POWER , Octombrie 2018
 
Truck Power, Octombrie 2018

NEXT AUTO, Septembrie 2018
 
NEXT AUTO, Septembrie 2018

Concrete Romania, August 2018
 
 


 
 

PARTENERI