Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Masini si Utilaje nr. 128

Dinner In The Sky - Un concept global

01.11.2016
Dinner In The Sky - Un concept global
La sfirsitul lunii august, caravana Dinner In The Sky a poposit iar in Bucuresti, pentru o sesiune de evenimente in Piata George Enescu. Despre aceasta, dar si despre un eveniment exceptional desfasurat in aceasta primavara la Bruxelles, am discutat cu Ovidiu Barbier, manager "Sky Touring & Events".



Masini si Utilaje:
Cum s-a desfasurat evenimentul din Romania de la final de august? Publicul din Bucuresti a inceput sa guste din ce in ce mai mult asemenea gen de eveniment premium? Care au fost punctele forte ale acestui eveniment ca si dinamica de crestere si dezvoltare fata de anii viitori?
Ovidiu Barbier: Evenimentul public din luna august a adus din nou in atentia oaspetilor nostri o premiera si anume duetul muzical intre Alexandra Violin si Dorina Vasilashko. Alexandra este ambasadorul DITS Romania de 5 ani iar Dorina (numita Edith Piaf de Romania de catre presa de specialitate) este o voce exceptionala, care alaturata acordurilor de vioara creeaza o atmosfera de vis. Suntem mandri ca anul acesta s-au alaturat 3 noi branduri de renume si anume Coca Cola, Peroni si Tiriac Auto, care alaturi de sunetul impresionant asigurat de Bang&Olufsen au dus la realizarea a 4 zile de neuitat. Apreciem continuarea pentru al doilea an consecutiv a parteneriatului cu Hilton, primul lant hotelier de lux din lume partener oficial Dinner in the Sky. Participarea publicului a fost cea mai numeroasa de pana acum, aprecierea oaspetilor nostri facandu-ne sa continuam cu si mai mare aplomb acest minunat concept.

Masini si Utilaje: Povestiti-ne despre evenimentul desfasurat in primavara, la Bruxelles, la care s-au reunit toate mesele DITS din lume. Cate zile a durat, cate persoane din Romania au participat la organizare din partea echipei de aici, cum a fost atmosfera, feedback?
Ovidiu Barbier: Anul acesta am aniversat 10 ani de la lansarea conceptului "Dinner in the Sky". Dupa initiativa mea de a incerca sa avem la Bucuresti toate mesele DITS din UE, soldata cu un esec datorita neimplicarii autoritatilor locale, David Ghysels a preluat ideea si a realizat la Bruxelles un eveniment magnific, intr-o conceptie deosebita. Astfel, timp de 5 zile, intr-o locatie exceptionala (in imediata vecinatate a Athomium) s-au reunit in Capitala Europei 10 platforme DITS din tari diferite. Dinner in the Sky Romania a avut onoarea sa participe efectiv la aceasta aniversare, transportand la Bruxelles intreaga logistica necesara impreuna cu o echipa de 4 persoane care au asigurat montarea/demontarea echipamentului cat si operarea sa la toate ridicarile, dupa programul stabilit de DITS Belgia. Programul a inclus 5 ridicari zilnice, a cate 10 mese de cate 22 de persoane, iar mesele au fost "sold-out" cu circa 2 luni inainte, in conditiile in care pretul platit a fost de 750 euro pentru 2 persoane. La fiecare dintre mese a gatit cate un chef cu stele Michelin, meniurile fiind gourmet iar bauturile in special vinuri spumante si champagne de cea mai buna calitate. De remarcat organizarea exceptionala (la care si-a adus si Romania contributia), 156 de oameni fiind angrenati in logistica, sprijin ethnic bsau coordonare. Ridicarile au avut loc la ore exacte, nefiind permisa nicio intarziere, coordonarea sunetului si sincronizarea comenzilor fiind asigurata de la sol, limba folosita a fost limba engleza iar serviciile au inclus catering profesional, birouri de check-in personalizat pentru fiecare dintre mese cu spatii de primire confortabile, precum si petrecere after dinner. Drapelul tricolor a fluturat in Capitala Europei, iar noi am fost extrem de mandri ca, intr-o lume macinata de conflicte, cu o viata politica agitata si in care nu reusim sa ne facem cunoscuti, Dinner in the Sky Romania a reusit sa aduca in atentia intregii planete faptul ca facem parte dintr-o familie a excelentei! De asemenea, 2 persoane au putut trai experienta DITS, fiind castigatoarele unui concurs organizat impreuna cu un canal TV din Romania. Acestea sunt doua romance care lucreaza in cadrul organismelor europene (aceasta fiind una dintre conditiile concursului).
Anul XII, nr. 140, oct 2017
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Truck Power, Octombrie 2017
 
Truck Power, Octombrie 2017

Trenchless Romania, Mai 2017
 
Trenchless mai 2017

Supliment Carburanti & Lubrifianti, Martie 2017
 
Revista M&U - Supliment Carburanti si Lubrifianti Martie 2017
 
 
 
 

PARTENERI