Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Masini si Utilaje nr. 128

Masini mobile pentru producerea de elemente prefabricate din beton marca CGM produse in Italia

02.11.2016
Masini mobile pentru producerea de elemente prefabricate din beton marca CGM produse in Italia
Sunt adecvate pentru producerea de articole din beton vibrat, armat chiar, de orice forma. Matritele montate pe masina sunt interschimbabile, personalizate, proiectate si create pe baza cerintelor clientului.

Tehnologia utilizata de masina CGM este vibrarea cu frecventa ridicata a betonului si decofrarea produselor prin rotirea la 180 de grade pe podea. Vibratia obtinuta prin aplicarea direct pe matrita vibratoare speciala, compacteaza produsul in mod egal in fiecare parte permitand realizarea produselor de inalta calitate, caracterizate printr-o rezistenta mecanica ridicata.

Prin intermediul masinii CGM este posibila mentinerea unui ciclu continuu de productie cu un numar redus de operatori, prin urmare costul de productie este intr-adevar restrans; doar un singur operator pe masina la panoul de comanda pentru a gestiona fazele ciclului si miscarile de lucru si al doilea muncitor la stivuitor pentru alimentarea masinii cu beton.

Activitatea operatorilor este imbunatatita si optimizata ca sa permita cresterea productivitatii si calitatii intregii linii de productie. Folosirea tehnologiei CGM, prin gruparea tuturor etapelor realizate manual pentru obtinerea produsului finit in automatizarea aparatului, reduce costurile, timpii de productie, dar si cantitatea de munca necesara. In conditiile de piata actuale a devenit o necesitate satisfacerea unei cerinte cat mai ample si personalizate; in acest context masinile CGM reprezenta o sansa excelenta pentru client din moment ce aceste masini au nevoie doar de cateva cerinte logistice de baza (suprafata suficienta pentru productie si statie de betoane), intretinerea lor este convenabila, sunt eficiente si usor de utilizat, perioada de training dureaza 5 zile.

Prin analiza gamei de consum in termini ecologici se poate observa consumul de energie care este extrem de redus comparative cu media masinilor care opereaza in acest sector. De exemplu modelul TB poate procesa pana la 50 de metri cubi de beton pe zi si are o putere instalata de doar 6 kw.

Toate masinile CGM raspund in totalitate nevoilor specifice ale clientilor si din punct de vedere al diversitatii produselor finale obtinute, si anume: borduri, casete aductiune, guri de vizitare, dale, grilaje, parapeti New Jersey, inele, tevi, canale, elemente de rigole si\ elemente de acoperit rigole, bazine si capace, fose septice, buiandrugi, stalpi, ziduri de sprijin si orice alte produse speciale.

Gama de masini fabricate de societatea CGM Italia pentru produse speciale cuprinde urmatoarele modele:
TB pentru produse cu dimensiuni de maxim 120 x 110 x H 100 cm
GTB pentru produse cu dimensiuni de maxim 140 x 140 x H 110 cm
TC1 pentru produse cu dimensiuni de maxim 200 x 140 x H 110 cm
TC2 pentru produse cu dimensiuni de maxim 300 x 140 x H 110 cm
TC2H1300 pentru produse cu dimensiuni de maxim 300 x 150 x H 130 cm
TC3 pentru produse cu dimensiuni de maxim 400 x 140 x H 110 cm
TC3H1300 pentru produse cu dimensiuni de maxim 400 x 140 x H 130 cm
TL4 pentru produse cu dimensiuni de maxim 400 x 120 x H 35 cm


Pentru mai multe informatii si detalii va stam la dispozitie.
Reprezentant CGM Italia in Romania:
Lucia Vali Dobrescu
+4.0721.249.367
www.utilaje-mobile.ro

Anul XIII, nr. 154, dec 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Trenchless Romania, November 2018
 
Trenchless Romania, November 2018

TRUCK POWER , Octombrie 2018
 
Truck Power, Octombrie 2018

NEXT AUTO, Septembrie 2018
 
NEXT AUTO, Septembrie 2018

Concrete Romania, August 2018
 
 


 
 

PARTENERI