Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Masini si Utilaje nr. 128

Titan Machinery Romania prezent la Indagra 2016

09.11.2016
Titan Machinery Romania prezent la Indagra 2016
Urmare a participarii la cel mai mare si important targ de agricultura din Romania - Indagra 2016, Titan Machinery Romania se declara satisfacut de realizarile pe care le-a avut la acesta, inregistrand o crestere semnificativa a numarului de vizitatori, cat si o evolutie progresiva in diversitatea, calitatea si oferta de tipul "one stop shop", prin care ofera fermierului beneficiile complete, adaptate perfect nevoilor acestuia.

Pe platforma expozitionala a Titan Machinery, vizitatorii au regasit deja celebrele tractoare ale constructorului american CASE IH si anume: tractoarele CASE IH Quadtrac 620, CASE IH Optum 300 CVX, desemnat "Tractorul anului 2016", tractorul CASE IH Farmall 105 U, dotat cu incarcator frontal STOLL, semanatoarea pentru prasitoare, de 8 randuri: VADERSTAD TEMPO, semanatoarea pentru cereale paioase, de 48 de randuri: VADERSTAD RAPID A 600 S, dar si un utilaj pentru constructii: un boldoexcavator CASE 580 ST.

De asemenea, in cadrul standului a fost expus simulatorul AFS, cu monitoare digitale si volan, prin care s-a prezentat si testat sistemul avansat pentru agricultura de precizie. Titan Machinery Romania a expus la acest targ si o parte din piese, dar si machete ale utilajelor, spre deliciul copiilor.

Ca de fiecare data cand este expus publicului, tractorul senilat CASE IH Quadtrac 620 face senzatie, atragand un numar exponential de mare de vizitatori de toate varstele. Si de aceasta data mastodontul cu o putere maxima de 692 CP a atras privirile tuturor.

Cei mai multi fermieri, ingineri si specialisti din industria de profil, prezenti la standul Titan Machinery, au fost interesati atat de informatiile tehnice si de asemenea, de performantele tractoarelor CASE IH, cat si de tehnica imbunatatita de care dispune semanatoarea pentru cereale paioase: Rapid A 600 S, a constructorului suedez VADERSTAD.

Pentru achizitie, cei mai multi fermieri au fost interesati de modelul CASE IH Farmall 105 U, cu incarcator sau fara, deopotriva, de semanatorea VADERSTD TEMPO, in perspectiva campaniei din primavara urmatoare si nu numai. De asemenea, s-a discutat mult si "s-a batut palma" in cateva randuri si pentru buldoexcavatorul CASE.

Titan Machinery Romania a fost prezent la acest targ cu o serie atractiva de oferte promotionale la piesele de schimb, de origine, la utilajele CASE IH, toate regasindu-se in brosura TITANMAG, care a fost distribuita tuturor vizitatorilor interesati, dar mai ales, cu o oferta care a facut furori: o masina PICKUP CADOU: FORD RANGER LIMITED, model 2016, pe care Titan Machinery Romania o ofera la achizitionarea unei combine CASE IH Axial-Flow din seria 140 sau 240.

Titan Machinery Romania, incheie astfel cu succes participarea sa de la targul Indagra 2016 si pregateste intens publicului sau alte momente interesante, oferte promotionale, dar si surprize de care veti afla pe parcurs, urmarindu-ne.Anul XIV, nr. 155, ian 2019
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Trenchless Romania, November 2018
 
Trenchless Romania, November 2018

TRUCK POWER , Octombrie 2018
 
Truck Power, Octombrie 2018

NEXT AUTO, Septembrie 2018
 
NEXT AUTO, Septembrie 2018

Concrete Romania, August 2018
 
 
 
 

PARTENERI