Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Masini si Utilaje nr. 129

Cefin Trucks este numit importator exclusiv al Ford Trucks in Romania

07.12.2016
Cefin Trucks este numit importator exclusiv al Ford Trucks in Romania
Ford Trucks incheie un parteneriat cu Cefin Trucks. Ca urmare a acestei colaborari, Cefin Trucks va oferi servicii de vanzare, post-vanzare si distributie de piese de schimb in Romania.

Cefin Trucks a fost numit importatorul si distribuitorul exclusiv al gamei de produse Ford Trucks in Romania. Activitatea noii operatiuni va incepe la sediul central al companiei, in Bucuresti, si se va extinde prin reteaua de distributie a Cefin Trucks sau a unor parteneri speciali selectati in acest sens, retea care va acoperi cel putin 8 locatii pana in anul 2018.

"Suntem mandri ca am fost selectati de catre echipa Ford Trucks, la finalul unui proces de evaluare si selectie foarte riguros, derulat pe parcursul unui an. Este o mare onoare pentru Cefin Trucks sa reprezinte un brand de acest nivel in Romania", a spus cu ocazia noului parteneriat Stefano Albarosa, fondator si CEO Cefin Trucks.

Cefin Trucks va aloca activitatii Ford Trucks in Romania intreaga sa retea si infrastructura de vanzare si post-vanzare vehicule comerciale, dezvoltate in Romania din anul 1995. In plus, va fi adaugata o capitalizare de 1.5 milioane de euro pentru ca activitatea comerciala sa inceapa in forta si pentru a fi asigurata finantarea de stoc necesara. Activitatile existente (comercializarea de vehicule rulate si service) vor fi pilonii dezvoltarii acestei noi operatiuni. Baza materiala a companiei va fi transferata noii operatiuni comerciale dedicate Ford Trucks: angajati profesionalisti, sisteme, baze de date de clienti, o echipa de management testate si o afacere in derulare.

Distributia Ford Trucks va deveni o component esentiala a strategiei Cefin Trucks in Romania. Operatiunile vo fi conduse de la sediul central din Bucuresti al Cefin Trucks, unul dintre centrele representative ca marime din Europa de Sud Est in ceea ce priveste vanzarea si post-vanzare de camioane (suprafata totala: 47.139 mp, suprafata construita: 8.559 mp, atelier service: 2.400 mp). Aria initiala de acoperire a retelei va fi formata din Bucuresti, Timisoara, Arad si Deva.


Anul XIII, nr. 154, dec 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Trenchless Romania, November 2018
 
Trenchless Romania, November 2018

TRUCK POWER , Octombrie 2018
 
Truck Power, Octombrie 2018

NEXT AUTO, Septembrie 2018
 
NEXT AUTO, Septembrie 2018

Concrete Romania, August 2018
 
 


 
 

PARTENERI