Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Masini si Utilaje nr. 129

TTA - Inchirieri Nacele - Platforme - PRB

12.12.2016
TTA - Inchirieri Nacele - Platforme - PRB
TTA comercializeaza nacele si platforme pentru lucru la inal time pentru orice aplicatie, atat in domeniul indus trial cat si civil, acordand o deosebita atentie elementelor de sigur anta si nivel tehnologic ale aces tora. Compania ofera pachetul complet de ser vicii ce insotesc produsele: inchiriere, v anzare, service autorizat ISCIR, gar antie, post-garantie, piese de schimb originale, toate acestea pentru a veni in intampinarea solicitarilor clientilor din orice domeniu de activitate in care accesul la inal time realizat r apid si eficient reprezinta o prioritate.

TTA ofera solutii de acces la inaltime prin comercializarea si inchirierea gamei complete de echipamente, urmarind satisfactia deplina a clientului inca de la primul contact pana la momentul livrarii, continuand apoi prin suport tehnic. La baza activitati companiei, clientii vor gasi intotdeauna aproprierea si indrumarea atenta de catre personalul instruit. Intelegand in totalitate ariile foarte largi de aplicatie compania ofera solutii personalizate pentru ca lucrarile clientilor
sa fie efectuate in maxima siguranta.


Achizitii flexibile, gama completa de utilaje
In oferta TTA clientii vor gasi toata gama de platforme, putand gasi echipamentul cel mai potrivit aplicatiei dorite: lifturi personal, autopropulsate de tip foarfeca sau boom, electrice si diesel, cu brat articulat sau telescopic, tractabile, montate pe senile sau pe auto sasiu. Procesul de achizitie este inlesnit datorita ofertelor financiare personalizate in sistem leasing/ rate.

Inchiriere, acces imediat
Parcul propriu de utilaje propus spre chirie este in continua crestere si diversificare, oferind pietei posibiliatea de a beneficia de un echipament fara responsabilitatea tehnica de mentenanta si service. Personalul tehnic sta la dispozitie, garantand interventii in decurs de 48 ore de la notificare oriunde in tara, reusind in acest mod sa asigure continuitatea activitatii clientilor. Termenii de inchiriere sunt flexibili, TTA propune colaborari pe termen lung in conditii extrem de avantajoase.

Service profesional, sustinere de incredere
Aspect central al pachetului de servicii, asistenta tehnica si toata activitatea de service garanteaza operativitatea in conditii perfecte de siguranta si eficacitate maxima in cazurile de asistenta si interventii. Colaborarea se materializeaza printr-un contract de service prin care produsul este monitorizat in vederea realizarii reviziilor tehnice, asigurarea pieselor de schimb si a consultantei atat la sediul nostru cat si la adresa dorita. Printr-o dotare tehnica bogata, disponibilitate a pieselor originale, autorizatie ISCIR si implementare a sistemului de calitate ISO 9001:2008 TTA asigura servicii rapide si complete atat partenerilor de piata cat si utilizatorilor finali.
Anul XIV, nr. 155, ian 2019
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Trenchless Romania, November 2018
 
Trenchless Romania, November 2018

TRUCK POWER , Octombrie 2018
 
Truck Power, Octombrie 2018

NEXT AUTO, Septembrie 2018
 
NEXT AUTO, Septembrie 2018

Concrete Romania, August 2018
 
 
 
 

PARTENERI