Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Masini si Utilaje nr. 130

CASE incepe noul an pregatit pentru o viitoare dezvoltare

19.01.2017
CASE incepe noul an pregatit pentru o viitoare dezvoltare
CASE Construction Equipment atinge un important moment de referinta la 175 de ani de dezvoltare de solutii practice si eficiente pentru intreprinderile de constructii din intreaga lume. De-a lungul anilor, CASE a crescut si a evoluat odata cu clientii sai, impartasindu-le provocarile si anticipandu-le nevoile, totodata asigurandu-le solutii.

Celebrand aniversarea de 175 de ani, CASE este gata sa intampine provocarile viitorului. S-a asigurat de cresterea gamei de excavatoare pe senile prin extinderea aliantelor strategice de lunga durata. Se asteapta cu nerabdare lansarea de produse noi si interesante, incepand cu o gama noua de mini-excavatore si actualizarea faimoasei seriei T de incarcatoare si buldoexcavatoare. Vor urma mai multe lansari de noi produse, mentinand oferta de produse CASE in prim-planul industriei.

Case si-a consolidat, de asemenea, reteaua de dealeri prin desemnarea de noi reprezentanti si introducerea unui program de imbunatatire si certificare. Semnul cel mai vizibil al acestui obiectiv este livrarea, care este introdusa pentru toate produsele care reflecta valorile marcii, inclusiv abordarea sa practica “hands-on”.

Astazi CASE prezinta presei europene noua gama de mini-excavatoare, buldoexcavatoarele imbunatatite si discuta disponibilitatea brand-ului pentru un nou an productiv. Conferinta de presa se desfasoara la CNH Industrial Village din Torino, unde reprezentantii presei pot dobandi o mai buna intelegere a resurselor pe care CNH Industrial Group este capabil sa le implementeze in spatele brad-ului CASE si clientilor acestuia.Anul XIII, nr. 144, feb 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Trenchless Romania Noiembrie 2017
 
Trenchless Romania, Noiembrie 2017

NEXT AUTO, Noiembrie 2017
 
NEXT AUTO, Noiembrie 2017

Truck Power, Octombrie 2017
 
Truck Power, Octombrie 2017
 

 
 

PARTENERI