Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Masini si Utilaje nr. 130

MOLDTECH SL - Echipamente pentru industria elementelor prefabricate din beton

19.01.2017
MOLDTECH SL - Echipamente pentru industria elementelor prefabricate din beton
Compania spaniola Moldtech, lider in domeniul echipamentelor necesare fabricarii elementelor prefabricate din beton, furnizeaza clientilor sai atat echipamente unitare (bancuri de turnare pentru elemente pretensionate, matrite autoportante sau speciale, mese basculante, sisteme hidraulice, echipamente de precomprimare, sisteme de ele vare, etc, cat si ins talatii complete, insemnand fabrici la cheie, aces t lucru fiind posibil datorita e xperientei vaste in proiectarea, conceperea si dezv oltarea sistemelor sale.

Intrucat tara noastra este inca in dezvoltare in ceea ce priveste constructia de drumuri, viaducte si autostrazi, Moldtech are solutia optima privind tehnologia necesara in productia de astfel de prefabricate si este capabil pe langa furnizarea oricarui echipament necesar, sa conceapa fabrici moderne in care pot fi produse diferite elemente armate, pretensionate si precomprimate.Aceste fabrici complete proiectate de compania Moldtech sunt extrem de versatile si permit productia oricaror tipuri de elemente prefabricate, atat celor pentru sectorul public, cat si pentru sectorul privat. Versatilitatea face posibila implicarea in orice proiect, astfel incat rentabilitatea investitiei este si ea optimizata.

Spre deosebire de alti producatori, Moldtech controleaza proiectarea si constructia intregii fabrici asigurand astfel controlul integrat asupra procesului de productie si standardelor calitative, pornind de la ultimele tehnologii de tratare, taiere, manipulare si formare a fierului, pana la echipamentele necesare turnarii si fabricarii elementelor prefabricate, toate procesele fiind conforme standardelor europene si de siguranta.O fabrica completa pentru productia de elemente prefabricate din beton ar putea fi alcatuita din:

• Sistem de pat de turnare universal de 60 de metri lungime. Acest echipament include un pat de turnare ale carui laterale ale matritei pot fi reglate, permitand astfel productia de grinzi de diferite latimi. De asemenea, se recomanda dotarea cu diverse matrite laterale, astfel incat se pot produce tipuri variate de grinzi, atat armate, cat si pretensionate, toate fiind echipate cu vibratoare pneumatice pentru compactarea betonului.

• Echipament de precomprimare cu o capacitate de pana la 400 de tone. Acest echipament include doua culee care sustin cablurile de tensionare pentru pretensionarea elementelor prefabricate din beton, o unitate hidraulica portabila pentru tensionare si alta unitate pentru detensionarea cablurilor. Vinciul de tensionare asigura tensiunea corecta aplicata fiecarui cablu.

• Mai mult decat atat, matrita este echipata cu sistem pneumatic de vibratii si laterale reglabile, care permit variatia latimii in productia de grinzi.

• Masa basculanta cu lungimea de 45 de metri si latime de 2,5 metri pentru productia elementelor armate. Masa basculanta permite extragerea placilor de beton in pozitie verticala. Are de asemenea, laterale reglabile in inaltime si sistem pneumatic de vibratie. Pentru a obtine panouri prefabricate de beton care sa aiba un finisaj optim, masa basculanta are un lustru aparte.

• Matrita cu lungimea de 11,8 metri pentru coloane cu dimensiunile de pana la 600x600 mm, cu cofraje pentru console, avand un sistem pneumatic de vibratie, deschidere si inchidere hidraulica a matritei actionata de o unitate electrica de control.

• Matrite speciale pentru traverse de colectare a apei si pentru traverse de grinzi. Pe langa furnizarea de masini si echipamente, Moldtech ofera clientilor sai si accesoriile necesare precum:
mecanisme de manipulare si intoarcere a elementelor prefabricate, sisteme de elevare a elementelor, bene de beton, sisteme de vibrare, unitati hidraulice, sisteme de separare, benzi magnetice de cofrare, cadre pentru panourile de usi si ferestre, distribuitor de cablu, rafturi de panouri, cadre in forma de “A” pentru transportul panourilor si altele. Asadar, punandu-va la dispozitie orice echipamente de care aveti nevoie, compania Moldtech este solutia optima pentru constructii rapide, durabile si de ultima tehnologie.


Anul XIII, nr. 154, dec 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Trenchless Romania, November 2018
 
Trenchless Romania, November 2018

TRUCK POWER , Octombrie 2018
 
Truck Power, Octombrie 2018

NEXT AUTO, Septembrie 2018
 
NEXT AUTO, Septembrie 2018

Concrete Romania, August 2018
 
 


 
 

PARTENERI