Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Masini si Utilaje nr. 130

Noua anvelopa Goodyear FUELMAX T High Load Size pentru incarcatoare mari

17.01.2017
Noua anvelopa Goodyear FUELMAX T High Load Size pentru incarcatoare mari
De ce sunt necesare anvelopele de iarna? Cand ar trebui montate? Ce anvelope respect diversele cerinte si reglementari de iarna? Pot si resapate si recanelate? Odata ce vine iarna, acestea sunt unele din cele mai importante intrebari pe care si le pun operatorii de flote si pentru care Goodyear are un raspuns.

Linia de anvelope de camion dedicata pentru iarna Goodyear ULTRA GRIP MAX cuprinde anvelopa pentru axa de directie ULTRA GRIP MAX S, anvelopa pentru axa de tractiune ULTRA GRIP MAX D si anvelopa pentru remorca ULTRA GRIP MAX T. Toate aceste anvelope poarta atat simbolul M+S cat si 3PMSF pe peretele lateral.

Aceste anvelope ofera maximul de aderenta si control in toate conditiile de iarna, dar in special pe drumuri acoperite cu zapada si gheata, si continua sa respecte reglementarile impuse pentru simbolul 3PMSF chiar si atunci cand sunt 50% uzate.

Goodyear introduce versiunea cu capacitate mare de incarcare, a gamei de anvelope pentru remorca FUELMAX T cu rating ‘A’ la eficienta consumului de carburant, conform etichetei europene pentru anvelope.

Noua anvelopa Goodyear FUELMAX T HL 385/65R22.5 este proiectata pentru o capacitate de incarcare pe ax de pana la 10 tone, pentru a veni astfel in intampinarea unei cereri mereu in crestere pentru astfel de anvelope, in conditiile in care tarile de Europa adopta legi pentru greutati din ce in ce mai mari ale vehiculelor.

Noua anvelopa a fost dezvoltata pentru a veni in intampinarea cererii operatorilor de flote pentru anvelope destinate remorcilor care sa permita o capacitate mare de incarcare, ajungand pana la a excede cele 40 de tone standard.

Noua versiune High Load de 385/65R22.5 a anvelopei pentru remorca FUELMAX prezinta tehnologia FUELMAX, care da anvelopei cel mai economic rating ‘A’, conform etichetei europene pentru anvelope in materie de consum de carburant.

Lansarea acestei anvelope vine ca urmare a introducerii cu succes a versiunii cu capacitate mare de incarcare a anvelopei pentru remorca KMAX T, care este optimizata pentru un kilometraj sporit.

Carcasa anvelopei FUELMAX T HL 385/65R22.5 este proiectata pentru o capacitate de incarcare de pana la 10 tone per ax, la un indice de incarcare/viteza de 164K/158L. Acest lucru nu numai ca furnizeaza o capacitate mai mare de incarcare, dar si niveluri mai mari ale robustetii. Un alt avantaj al anvelopei FUELMAX T HL este ca ea poarta simbolul M+S, ce inseamna ca este in conformitate cu cerintele specifice anvelopelor de camion de iarna in intreaga Europa.

Dupa introducerea anvelopei FUELMAX T HL, Goodyear ofera trei anvelope FUELMAX T pentru remorca, ce au rating “A” la eficienta consumului de carburant. Acestea trei sunt: Goodyear FUELMAX T HL 385/65R22.5, FUELMAX T 385/55R22.5 si FUELMAX T 435/50R19.5.

Noua anvelopa Goodyear FUELMAX T HL 385/65R22.5 cu rating ‘A’ la eficienta consumului de carburant, rating ‘C’ la aderenta pe carosabil umed, 69 dB si un val la nivelul de zgomot, este de acum disponibila pe piata.
Anul XIV, nr. 155, ian 2019
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Trenchless Romania, November 2018
 
Trenchless Romania, November 2018

TRUCK POWER , Octombrie 2018
 
Truck Power, Octombrie 2018

NEXT AUTO, Septembrie 2018
 
NEXT AUTO, Septembrie 2018

Concrete Romania, August 2018
 
 
 
 

PARTENERI