Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Masini si Utilaje nr. 130

Statii de betoane marca Frumecar

16.01.2017
Statii de betoane marca Frumecar
Frumecar SL este o campanie spaniola a carei principala activitate es te furnizarea de echipamente pentru indus tria betonului. Frumecar Spania impreuna cu First Technology SRL, unic distribuitor in Romania, se afirma pe piata romaneasca a constructiilor cu o oferta completa de tehnologie de profil, mai ales in ceea ce priveste vanzarile de statii de beton, la care se adauga consultanta in achizitia unei statii de betoane care sa satisfaca doleantele si mai ales necesitatile clientului.

Pentru obtinerea unui produs de calitate, care sa manifeste toate calitatile termice, mecanice, toate datele de durabilitate proiectate, folosirea unei tehnologii de ultima generatie este esentiala. Compania Frumecar ofera o gama completa de statii de betoane: mobile, semimobile, fixe si chiar modulare. In comparatie cu statiile de betoane fixe cu configuratie standard, care de obicei sunt mai rigide, statiile de betoane mobile pe sasiu cu roti constituie cea mai buna solutie pentru firmele care au lucrari la distante mai mari de 40 km fata de cea mai apropiata statie de betoane.

Avantajul este ca statiile mobile se pot monta chiar langa constructie si astfel se produce betonul de care este nevoie cu costuri mici de transport. Statiile de betoane mobile din gama ECA sunt potrivite pentru turnari care necesita un volum mare de beton precum fundatii de dimensiuni mari, diverse lucrari publice, fundatii eoliene si orice alt tip de lucrare care necesita o cantitate mare si continua de beton. Gama ECA de statii de betoane mobile Frumecar , realizata prin tehnologia de ultima ora a celebrei marci spaniole, satisface toate exigentele de performanta in productie si de respectare a normelor ecologice stabilite de catre autoritatile de mediu europene.

Fiind complet preasamblate in fabrica, statiile de beton mobile permit o asamblare si dezasamblare rapida si detin o capacitate de procesare intre 30-120 mc/h, ceea ce reprezinta un bun randament prin comparatie cu configuratiile standard. O statie de beton mobila cu sasiu pe roti va permite sa controlati procesul de productie in toate etapele lui si sa va adaptati in functie de circumstantele particulare ale locatiilor de productie si santierelor.

Mobilitatea instalatiilor contribuie, in plus, la obtinerea unor costuri mici de producere a betonului, dat fiind ca transportul de la statie la locul de constructie nu mai constituie o problema suplimentara. Transportul statiilor mobile din gama ECA se face cu ajutorul unui cap tractor de care se ataseaza statia, aceasta fiind montata din fabrica pe sasiu cu roti, ceea ce duce la o reducere a costurilor de relocare. Procesul de asamblare si dezasamblare a statiilor se face cu usurinta acestea fiind dotate cu sistem hidraulic independent de ridicare a statiei, nefind necesara utilizarea macaralelor in proces.

Pentru instalarea statiei nu este necesara realizarea unei fundatii, ci este necesara doar o placa de beton continuu. Gama ECA ofera cea mai inalta tehnologie intr-un spatiu restrans. In ultimii ani, in tehnologia malaxarii si a dozarii betonului, se adauga o serie de aditivi in amestecul de beton, care imbunatatesc calitatea betonului produs si corecteaza erorile de calitate ale agregatelor si materialelor inerte introduse in malaxor.  Tocmai de aceea statia este dotata cu un sistem de dozare al aditivilor.

Sistemul K2 pentru controlul si managementul statiei este format din "controller" statie de betoane si diverse aplicatii software integrate aplicatiei care include managementul, controlul, monitorizarea, controlul la distanta al statiei si urmarirea pe GPS a statiilor montate pe sasiu. Pentru realizarea sistemului sunt folosite doar componente de calitate superioara Siemens si Telemecanique. Succesul statiilor marca Frumecar pe piata romaneasca sta in tehnologia avansata utilizata si in practicarea unor preturi competitive pentru statiile de beton.

Reprezentantul in Romania
Lucia Vali Dobrescu

0721.249.367
www.statii-beton.ro
Anul XIV, nr. 155, ian 2019
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Trenchless Romania, November 2018
 
Trenchless Romania, November 2018

TRUCK POWER , Octombrie 2018
 
Truck Power, Octombrie 2018

NEXT AUTO, Septembrie 2018
 
NEXT AUTO, Septembrie 2018

Concrete Romania, August 2018
 
 
 
 

PARTENERI