Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Masini si Utilaje nr. 131

Bridgestone lanseaza noi anvelope On/Off-Road sub brandul Dayton

07.02.2017
Bridgestone lanseaza noi anvelope On/Off-Road sub brandul Dayton
Achizitioneaza-le pentru durabilitate si calitate la cel mai bun pret

Brandul Dayton isi extinde gama de anvelope pentru camioane prin lansarea anvelopelor de tip on/ off-road: Dayton D800M pentru directie si D800D pentru tractiune, dedicate serviciului mixt de tip on/ off-road.

Fabricate in Europa si supusecontroalelor de calitate ale Bridgestone, anvelopele Dayton de tip on/off-road ofera conducatorilor de camioane aceleasi “performante esentiale la cel mai bun pret” pe care le ofera si seria de anvelope de sosea pentru camioane lansata de brandul Dayton in anul 2015.


Anvelopele Dayton rezista la taieturi si rupere

Ambele anvelope Dayton on/ off-road sunt proiectate sa reziste la cele mai dure conditii, chiar si atunci cand iesi de pe asfalt si conduci pe pietre, pamant, in santiere, aplicatii forestiere sau de colectare de deseuri. Anvelopele Dayton on/ offroad sunt fabricate pentru a permite deplasarea cu usurinta a camioanelor pe suprafete dure si denivelate, asigurand tractiunea si aderenta necesare in aceste conditii.

Datorita omologarilor de tip M+S si simbol alpin, aceste anvelope vor continua sa ofere performante remarcabile chiar si in zonele acoperite de noroi sau zapada, precum si in conditii severe de iarna. Mai mult, compusul lor din cauciuc special, dezvoltat pentru o rezistenta ridicata la taieturi si rupere, protejeaza banda de rulare si carcasa de avarii costisitoare pe suprafete abrazive.


Resapare pentru o valoare si mai mare

Datorita expertizei recunoscute a companiei Bridgestone in materie de carcase, ambele noi anvelope durabile lansate de Dayton pot fi resapate - spre deosebire de multe alte anvelope importate cu preturi mici. Aceasta resapare asigura anvelopelor Dayton o durata mai mare de viata, ceea ce le face sa fie o investitie excelenta.

“In cazul in care condusul in afara soselei este o parte a afacerii tale, noile anvelope robuste on/ off-road Dayton iti vor oferi durabilitatea si fiabilitatea de care ai nevoie”, afirma Harald Van Ooteghem, Senior Manager Truck & Bus Tyres Category Management in cadrul Bridgestone Europe.

Insa valoarea noilor anvelope Dayton on/off-road nu se opreste aici:
• Ambele anvelope au nervuri de legatura intre blocurile benzii de rulare in zona centrala, care sporesc rigiditatea circumferentiala si ajuta la minimizarea uzurii neuniforme de tip “varf-calcai”. Acest lucru prelungeste durata de viata a anvelopelor si ajuta la maximizarea duratei de functionare, reducand costurile de intretinere. Design-ul cu nervura de legatura, precum si rezistenta anvelopei la uzura neuniforma, asigura de asemenea si drumuri comfortabile si silentioase pe autostrada.

• Dayton D800M si D800D (pentru dimensiunea 315/80 R22.5) sunt dotate cu un design de tip “slim bead”, dezvoltat pentru reducerea greutatii anvelopei, cresterea sarcinii utile si reducerea rezistentei la rulare, insa fara a compromite durabilitatea.


Performanta indiferent de vreme

Noile anvelope Dayton sunt de incredere pe tot parcursul anului. Ambele au capabilitati bune pentru conditii de iarna si pot fi manevrate in siguranta atat pe asflat umed, cat si pe zapada ori gheata. Dimensiunile foarte uzuale 315/80R22.5 si 13R22.5 beneficiaza de marcajele M+S si cel alpin.


Distribuitori exclusivi


Noile anvelope Dayton D800M si D800D pentru directie si tractiune in aplicatii on/ off-road sunt disponibile momentan in dimensiunile 315/80R22.5 si 13R22.5. Pentru o valoare adaugata mai mare, clientii Dayton pot apela cu incredere la expertiza si cunostintele Bridgestone Partner, reteaua independenta de dealer de anvelope de camion si distribuitorii exclusivi de anvelope pentru camioane Dayton din Europa.
Anul XIII, nr. 154, dec 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Trenchless Romania, November 2018
 
Trenchless Romania, November 2018

TRUCK POWER , Octombrie 2018
 
Truck Power, Octombrie 2018

NEXT AUTO, Septembrie 2018
 
NEXT AUTO, Septembrie 2018

Concrete Romania, August 2018
 
 


 
 

PARTENERI