Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Masini si Utilaje nr. 131

United Forklift & Access Solutions - 1.000 de masini de la Haulotte

08.02.2017
United Forklift & Access Solutions - 1.000 de masini de la Haulotte
Livrarea masinii cu numarul 1.000 marcheaza un solid parteneriat de afaceri in derulare intre producatorul francez de nacele de lucru „Haulotte Group” si compania nationala australiana „United Forklift & Access Solutions”, unul dintre cei mai mari furnizori din Australia de echipamente specializate de ridicat si stivuit si de lucru la inaltime, alaturi si de alte servicii conexe.

Cea de a 1.000-a masina livrata de Haulotte companiei australiene a fost un produs de referinta din gama curenta de nacele foarfece, modelul Optimum 8 AC, cu propulsie electrica. Potrivit lui Keith Clarke, Director Executiv al Haulotte Australia, in ultimii cinci – sase ani cele doua companii au dezvoltat o colaborare obiectiva si fructuoasa. Relatiile de afaceri dintre „United Forklift & Access Solutions” si „Haulotte Group” au inceput in anul 2010, cand a fost livrat primul produs Haulotte, o nacela articulata diesel pentru teren accidentat, modelul HA 120 PX.

De atunci, numarul de modele de masini de la Haulotte, livrate prin „United Forklift & Access Solutions” pietei australiene, s-a extins, acoperind intreaga gama de echipamente diesel sau electrice, de la platforme de lucru la inaltime tip foarfece, cu brat articulat sau cu brat telescopic ori cu catarg vertical telescopic si pana la stivuitoare de diferite capacitati.

United Forklift & Access Solutions este una dintre cele mai mari companii cu capital privat din Australia care, prin intermediul numeroaselor sale sucursale, desfasoara activitati comerciale in toate cele sase state australiene si in marile centre metropolitane. Compania ofera spre comercializare si inchiriere, din gama de produse Haulotte, peste 60 de modele diferite de platforme de lucru la inaltime si manipulatoare cu brat telescopic, acoperind peste opt tipuri de baza.

„United este un urias amortit. Acum, cu peste 1.000 de masini Haulotte in flota sa de inchiriere, United reprezinta o mare afacere. Compania dispune de peste 100 de autovehicule utilitare pentru activitati de service pe teren (utilate complet cu cele mai noi solutii tehnice de asistenta si cu GPS, pentru a-si putea desfasura activitatea 24 de ore pe zi, 7 zile din 7, dar si pentru a acorda asistenta tehnica in programe de instruire pentru operarea produselor). Acestea acopera intreaga Australie, asigurand mentenanta flotei de inchiriere si, in plus, a masinilor vandute cu amanuntul,” spunea Keith.

Compania United prevede optiuni de inchiriere a echipamentelor pe termen scurt si lung, precum si optiuni flexibile de finantare pentru o gama completa de echipamente, putand structura un contract competitiv de leasing sau un pachet financiar de cumparare. La livrarea masinii cu numarul 1.000, de la Haulotte, Trent Osborne, Director General al companiei „United Forklift & Access Solutions”, declara ca tehnologia avansata inglobata in masina livrata, demonstreaza angajamentul continuu al companiei sale de a se situa in permanenta in frunte, prin calitatea echipamentelor din cadrul vastei sale flotei de inchiriere, in expansiune la nivel national si ofertarea de solutii de acces la acestea.

„Preluarea acestei din urma masini de la Haulotte face parte dintr-un proces continuu de actualizare a flotei noastre cu echipamente noi si eficiente, care ne pastreaza in prima linie la
nivel mondial, din punct de vedere al inovatiilor de securitate si productivitate in lucru la nivelul industriei noastre,” spunea Trent Osborne.

„United este extrem de multumit de parteneriatul pe termen lung cu Haulotte, construit pe parcursul mai multor ani, pentru a consolida o relatie in desfasurare care ofera multe beneficii clientilor, inclusiv oportunitatea de a lucra indeaproape cu Haulotte in calitate de principal producator si furnizor de tehnologii inovatoare in peste 23 de tari, la nivel mondial.”

„Inovativele specificatii [de livrare] a echipamentelor furnizate de Haulotte pentru inchiriere fac parte din curentul de extindere a tehnologiilor de clasa mondiala care urmeaza a sosi in Australia, in cursul viitorului an, si care va continua sa consolideze importanta pozitie pe care o joaca Haulotte printre furnizorii lui United de masini de calitate, (pozitie) construita pentru a oferi cea mai buna rentabilitate a investitiei.”

„Vom continua sa lucram pe scara larga in parteneriat cu dumnealor (Haulotte), pentru a asigura introducerea [pe piata] doar a produselor care ofera performante optime (de lucru) in conditiile dificile din Australia, incluzand intre acestea, soliditate, durabilitate si un design ergonomic.”

Potrivit lui Keith Clarke, noul Optimum 8 AC este o masina cu caracteristici complete, cu un sistem de propulsie puternic si sistem de diagnosticare incorporat. „Livrarea acestui prim Optimum 8 AC la sediul filialei United Forklift & Access Solutions din Perth, subliniaza angajamentul lor de a accede la cele mai noi tehnologii industriale de securitate [a lucrului], pentru asigurarea eficientei [in lucru] si a serviceului.” – spunea Keith Clarke.

Nacela foarfece model Optimum 8 AC este dotata cu motoare electrice de curent alternativ, care nu necesita intretinere. Alte caracteristici importante sunt: latimea mica de doar 0,76 m, care faciliteaza operarea in spatii inguste, la care se adauga, pentru siguranta si productivitate, manevrabilitatea extraordinara (raza de virare exterioara, 1,5 m) si comenzile proportionale si rapide care asigura conducerea facila si de inalta precizie a echipamentului, chiar si atunci cand platforma este ridicata la inaltime maxima (5,8 m), platforma extensibila si, nu in ultimul rand, sistemul de diagnosticare „ACTIV´Screen” instalat pe masina, disponibil in 6 limbi, care limiteaza la minim timpii morti la operatiile de mentenanta. Pentru o astfel de masina performanta, dar si pentru celelalte masini comercializate sau inchiriate, United Forklift & Access Solutions asigura servicii prompte prin departamentele sale de vanzare si service, raspandite pe tot cuprinsul Australiei.

„Longevitatea acestui parteneriat se bazeaza pe valorile comune inoculate celor doua companii,” spunea Trent Osborne. „Haulotte, prin gama extinsa de produse si diversitate – asociata unei productii de calitate si celor mai recente tehnologii si caracteristici de siguranta – demonstreaza angajamentul de a furniza numai produse de calitate axate pe cerintele utilizatorilor finali - clientii.”
Anul XIV, nr. 155, ian 2019
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Trenchless Romania, November 2018
 
Trenchless Romania, November 2018

TRUCK POWER , Octombrie 2018
 
Truck Power, Octombrie 2018

NEXT AUTO, Septembrie 2018
 
NEXT AUTO, Septembrie 2018

Concrete Romania, August 2018
 
 
 
 

PARTENERI