Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Masini si Utilaje nr. 132

Aeolus AEX1, o solutie excelenta pentru excavatoare

10.03.2017
Aeolus AEX1, o solutie excelenta pentru excavatoare
In stransa colaborare cu importatorul european Heuver, Aeolus Tyres isi extinde oferta de anvelope pentru lucrari de terasamente si anvelope conexe. Introducerea modelului Aeolus AEX1 pentru excavatoare s-a dovedit a fi un succes deplin. Aceasta anvelopa ofera combinatia dorita intre calitatea de varf, durabilitate si un pret atractiv. Intr-un segment caracterizat printr-o oferta restransa, aceste anvelope de calitate pot aduce o contributie insemnata. Anvelopa este potrivita pentru montaj simplu, dar in practica se monteaza de cele mai multe ori in sistem dublu.

O oferta perfecta
Aeolus Tyres si Depozitul de anvelope angro Heuver, importatorul acestei marci inca din primul moment, colaboreaza indeaproape la stabilirea intregii game pentru piata europeana. Aeolus AEX1 este doar unul dintre exemplele de succes. O anvelopa rezistenta la conditii de exploatare solicitante destinata excavatoarelor, un segment in care oferta nu este atat de bogata. Bertus Heuver, directorul Depozitului de anvelope angro Heuver: „Ca marca, nu iti poti cladi succesul oferind doar anvelope pentru segmentele de volum mare. Forta rezida tocmai in faptul ca livrezi si produse de varf pentru segmentele mai restranse. Conferind marcii un profil larg, te diferentiezi si castigi in cele din urma si in alte segmente. Cu Aeolus AEX1, avem acum o oferta perfecta pentru excavatoare. Inca de la introducere constatam ca aceasta anvelopa satisface o nevoie existenta. Astfel dorim sa le fim cat mai de ajutor clientilor nostri; dorim ca, prin marcile noastre, sa nu lasam nicio cerinta neacoperita.”

Contributie importanta la randament

Anvelopele Aeolus AEX1 sunt potrivite pentru montaj dublu si asa se si utilizeaza de cele mai multe ori. Constructia consolidata a peretelui lateral le confera robustete si o rezistenta foarte buna impotriva taierii si a deteriorarilor. Carcasa asigura o stabilitate ridicata, iar profilul are o mare capacitate de autocuratare. Astfel, anvelopele sunt potrivite atat pentru teren tare, cat si pentru teren moale.  Aeolus AEX1 10,00-20 are o latime de 278 mm si un diametru de 1055 mm. Adancimea profilului este de 22,5 mm, iar masa este de 55,6 kg. Anvelopa se utilizeaza cu o presiune de 8,1 bari si se monteaza pe jante de 7,00-20, 7,50-20 si 8,00-20.

Anul XIV, nr. 155, ian 2019
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Trenchless Romania, November 2018
 
Trenchless Romania, November 2018

TRUCK POWER , Octombrie 2018
 
Truck Power, Octombrie 2018

NEXT AUTO, Septembrie 2018
 
NEXT AUTO, Septembrie 2018

Concrete Romania, August 2018
 
 
 
 

PARTENERI