Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Masini si Utilaje nr. 132

Brasovenii de la Elmas si-au majorat de sase ori capitalul social pentru atragerea unor clienti puternici

14.03.2017
Brasovenii de la Elmas si-au majorat de sase ori capitalul social pentru atragerea unor clienti puternici
Compania brasoveana Elmas, lider pe piata instalatiilor de ridicat, si-a majorat la finele anului trecut capitalul social de la 4,1 milioane de lei la 24 de milioane de lei (5,35 milioane de euro). Potrivit reprezentantilor companiei, decizia a fost luata pentru a avea o mai mare credibilitate in piata si pentru a atrage clienti mai mari.

Majorarea de capital s-a realizat din rezervele acumulate din profiturile anilor anteriori”, spun reprezentantii companiei. Compania brasoveana si-a majorat anul trecut afacerile cu 15%, ajungand la 26,6 milioane de euro, ritm pe care intentioneaza sa il pastreze si anul acesta. „Prognozam o crestere de 15% si in cazul exportului, in functie de conjuctura politica internationala”, mai spun reprezentantii companiei.

Daca anul trecut firma brasoveana a avut un buget de investitii de 1,52 milioane de euro (din care a finalizat si sectia de upcycling stivuitoare Linde), pentru anul acesta investitiile ar putea sari de aceasta valoare. Printre cele mai importante obiective se numara constructia unui nou sediu pentru punctul de lucru din Bucuresti, construirea si echiparea unei cantine la noua fabrica de component metalice achizitionata in urma cu trei ani, montarea panourilor fotovoltaice pe hala de productie, montarea unui stocator de gaze naturale, precum si proiectarea unei parcari automatizate in centrul istoric al Brasovului.

De asemenea, compania va crea 20 de noi locuri de munca, urmand sa sara de 350 de angajati la finele lui 2017. Brasovenii de la Elmas au dezvoltat anul trecut primul ascensor romanesc de persoane din clasa energetica A, o gama noua de macarale pivotante, podul rulant V TYPE DEMAG in urma unei licente cumparate in 2015, un sistem de arhivare automatizata independenta, precum si activitatea de upcycling stivuitoare si de inchiriere de echipamente, precum si oferirea unui pachet complet de servicii. Pentru anul 2017 se are in plan dezvoltarea unei platforme de transport auto pe verticala cu insotitor (omologare de produs), precum si a unui ascensor de persoane pe plan inclinat.

Totodata, pentru acest an, compania si-a propus sa obtina certificarea RENAR a Laboratorului propriu de Incercari Mecanice, precum si Certificarea Calitatii Totale in conformitate cu Directiva de Masini.


Anul XIII, nr. 154, dec 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Trenchless Romania, November 2018
 
Trenchless Romania, November 2018

TRUCK POWER , Octombrie 2018
 
Truck Power, Octombrie 2018

NEXT AUTO, Septembrie 2018
 
NEXT AUTO, Septembrie 2018

Concrete Romania, August 2018
 
 


 
 

PARTENERI