Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Masini si Utilaje nr. 132

Depaseste granitele tehnologice cu noua autospeciala pentru salubrizare si deszapezire

06.03.2017
Depaseste granitele tehnologice cu noua autospeciala pentru salubrizare si deszapezire
Gradinariu Import Export introduce pe piata din Romania o varianta versatila multifunctionala: autospeciala pentru salubrizare si deszapezire dotata cu sistem interschimbabil 4x4/ 4x2.

Multifunctional=Multigospodar

Folosind acest utilaj deopotriva util pentru intretinerea drumurilor si salubrizare, iti poti optimiza costurile chiar din momentul achizitiei sale, multumita sistemului sau inovator interschimbabil, cu suprastructura de maturat si echipament de imprastiere a materialului antiderapant, utilizand un singur autosasiu cu tractiune dubla 4x4/4x2.

Compania Gradinariu Import Export nu este numai un importator de accesorii si utilaje de calitate, ci si integrator de servicii, firma avand service propriu unde sunt pregatite pentru livrare si se asigura lucrarile de mentenanta pentru utilajele noi precum autospeciala pentru salubrizare si deszapezire, fiind recunoscut pentru interesul orientat catre realizarea si upgradarea sustinuta de utilaje ecologice si de inalta competenta in domeniul salubrizarii.Buna pentru iarna? Si pentru vara?

Usor de utilizat, practica si eficienta, autospeciala pentru salubrizare si deszapezire dotata cu sistem interschimbabil 4x4/4x2, face parte din aceasta categorie de utilaje prietene cu mediul, timpul si bugetul achizitorilor sai. Este esential de stiut faptul ca toate autovehiculele multifunctionale se diferentiaza fata de alte autovehicule, printr-o manevrabilitate si capacitate sporita de rulare in teren accidentat si teren cu aderenta scazuta (drumuri acoperite de gheata si zapada), precum si in conditii de vreme defavorabila (rulaj la temperaturi scazute, vant, caderi masive de zapada).

De remarcat faptul ca aceasta autospeciala nu necesita efectuarea unor operatiuni complexe in momentul trecerii de la un sezon la altul. Astfel, comparativ cu alte autovehicule din familia sa, schimbarea suprastructurilor se face fara alte echipamente de ridicat, iar durata acestui proces a fost minimizata la doar doua ore. Timpul castigat va fi utilizat ulterior intr-o maniera mult mai eficienta, iar in situatia ivirii unui eveniment neprevazut, poti reactiona in timp util, evitand neplacerile ce ar putea fi cauzate de acesta.

Costuri reduse. Performante ridicate

De multe ori administratiile locale sau anumite societati private prefera leasing-ul sau inchirierea serviciilor pentru autoutilitare, in vederea eludarii costurilor de conservare si reparare a autovehiculelor. Pe masura ce dimensiunea parcului creste si nevoia de utilaje este tot mai diversificata, cu atat externalizarea acestor servicii pare la prima vedere, mai favorabila din punct de vedere financiar.

De aceea, Echipa Gradinariu Import Export iti propune o solutie alternativa, prin care reuseste sa incorporeze intr-o multifunctionala un numar ridicat si variat de avantaje tehnice si, totodata, reuseste sa determine reducerea acestor costuri, datorita multiplelor facilitati de trecere de la un utilaj de vara, la unul destinat nevoilor pentru sezonul rece de iarna.

Mai multe detalii puteti afla vizitand site-ul:
www.gradinariu.ro
Anul XIV, nr. 155, ian 2019
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Trenchless Romania, November 2018
 
Trenchless Romania, November 2018

TRUCK POWER , Octombrie 2018
 
Truck Power, Octombrie 2018

NEXT AUTO, Septembrie 2018
 
NEXT AUTO, Septembrie 2018

Concrete Romania, August 2018
 
 
 
 

PARTENERI