Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Masini si Utilaje nr. 132

Noutati de la Metso - Concasorul mobil cu falci Lokotrack® Urban LT106™

28.02.2017
Noutati de la Metso - Concasorul mobil cu falci Lokotrack® Urban LT106™
Lokotrack® Urban LT106™ revolutioneaza concasarea in zonele dens populate, cum ar fi centrele oraselor. Nivelul de zgomot si emisiile de praf sunt remarcabil de reduse. Toate aceste avantaje duc la obtinerea facila a permiselor de mediu si deschide noi opor tunitati pentru proiectele de reciclare in mediul urban.

Concasorul mobil cu falci Lokotrack® Urban LT106™ a fost dezvoltat pentru concasare/ reciclare in zonele urbane cu cele mai stricte regulamente in domeniul mediului inconjurator. Obtinerea unui permis de mediu este adesea o provocare atunci cand vine vorba de lucru in
zonele urbane des populate. Dar noua serie Lokotrack® Urban face ca operatiile sa fie mult mai usoare, in timp ce reduce la minim impactul pentru persoanele care traiesc si muncesc in jurul site-ului.

Permisele de mediu se bazeaza de obicei pe nivelul de zgomot rezultat in urma concasarii. Cu toate ca nivelul de zgomot de 85 de decibeli este cel mai frecvent definit ca limita pentru protectia urechilor, chiar si nivele mai mici pot fi deranjante pentru cei care locuiesc in jurul site-urilor de concasare. Cu noul Concasor mobil cu falci Lokotrack® Urban LT106™, distanta de protectie scade cu aproximativ 60%, de la 23-35 metri la 9-11 metri. In afara zonelor protejate, aceasta distanta poate fi chiar mai importanta, ceea ce face o diferenta mare pentru civilii aflati in zona in care se desfasoara operatiile de concasare.

In plus fata de emisiile de zgomot foarte scazute, seria Lokotrack® Urban include un sistem foarte avansat de suprimare a prafului. Acesta este dirijat sa ramana in interiorul locului de concasare, un sistem de pulverizare cu apa de inalta presiune absorbind particulele de praf din aer.

Seria de concasoare mobile Lokotrack® Urban include concasoare mobile usor de relocat. Sisteme suplimentare pentru protectia mediului sunt integrate in echipamente care nu necesita atentie speciala sau intretinere. Reciclarea in mediu urban ajuta la profitabilitatea contractelor cand acestea sunt localizate foarte apropiate de centrele oraselor. In anumite cazuri materialul concasat poate folosit in aceeasi locatie, astfel evitandu-se procedurile si costurile aferente
transportului.

Avantajele Lokotrack® Urban LT106™
• Reducerea cu 60% a distantei de protectie impotriva zgomotului, calculat la o valoare standard de 85 db;
• Reducerea semnificativa a nivelului de zgomot imprejurul santierului de lucru;
• Emisii de praf reduse;
• Facilitarea obtinerii permiselor de mediu.

Concasorul mobil cu falci LT106™ este o unitate primara de concasare care functioneaza in baterie cu alte echipamente sau singular.

Avantajele constructive ale Lokotrack LT106™
• Structura prinsa in suruburi a concasorului C106 (cea mai fiabila structura);
• Banda evacuare steril radial lateral (poate fi pozitionata in partea stanga sau dreapta).
Anul XIII, nr. 154, dec 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Trenchless Romania, November 2018
 
Trenchless Romania, November 2018

TRUCK POWER , Octombrie 2018
 
Truck Power, Octombrie 2018

NEXT AUTO, Septembrie 2018
 
NEXT AUTO, Septembrie 2018

Concrete Romania, August 2018
 
 


 
 

PARTENERI