Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Masini si Utilaje nr. 133

Gradinariu Import Export: Pregateste-te de primavara si vei putea profita si iarna urmatoare

28.03.2017
Gradinariu Import Export: Pregateste-te de primavara si vei putea profita si iarna urmatoare
Primavara multigospodarilor
Povestile friguroase de iarna s-au incheiat. Insa sosesc vestitorii primaverii cu noi provocari si cu noi solutii multifunctionale! Pentru ca Gradinariu apreciaza inovatia si reducerea costurilor pe masura ce calitatea unui serviciu devine tot mai inalta, dar mai ales pentru ca tie, gospodarule, ti se ofera toata sustinerea companiei care s-a hotarat sa contribuie la optimizarea costurilor tale de achizitie prin implementarea unui sistem inedit de multifunctionala adaptabila pentru schimbarile de zi cu zi ale primaverii.

Desi au aparut primii ghiocei, nu ne putem lasa influentati in totalitate de puritatea acestora, deoarece batrana iarna pande ste mereu momentul potrivit pentru a- si arata maretia intr-un act final al operei sale. Chiar daca nu o vei folosi acum, sigur vei fi pregatit pentru sezonul rece 2017 – 2018 si iarna urmatoare nu te va lua prin surprindere.

Eficienta este litera de lege
In primul rand, intrucat ne aflam in secolul vitezei, este foarte important sa iti poti duce sarcinile la bun sfar sit intr-un timp cat mai redus si, bineinteles, cat mai eficient. Aceasta multifunctionala prezinta un grad ridicat de operativitate atat in aglomeratiile urbane, cat si in zonle rurale, avand acces pe strazi si alei inguste, in parcuri, piete, parcari si chiar in cadrul centrelor comerciale.

Daca discutam despre avantaje, putem mentiona costurile de achizitie care in cazul de fata se vor reduce cu 40-50% fata de cazul in care ati achizitiona separate utilaje dedicate, conferindu-va o fiabilitate si operativitate cel putin similara si chiar mai ridicata, in functie de echipamentele utilizate. In privinta costurilor de carburant, s-au remarcat costuri similare cu cele ale auto sasiului incarcat, avand in vedere faptul ca actionarile sunt electro-hidraulice, electrice sau cu motoare independente.

De asemenea, Gradinariu Import Export iti ofera posibilitatea de a te reinventa, oferind varianta cea mai economica pentru bugetul tau: posibilitatea montarii pe auto sasiuri noi sau pe cele pe care le detii in parcul propriu (eventual recarosare).

Personalizeaza si culege roadele

Pentru ca satisfactia ta este cea mai importanta ti se ofera posibilitatea de configurare in conformitate cu cerintele, cu posibilitatea de a monta pe autosasiul purtator diferite suprastructuri. Multifunctionalul prezentat este dotat cu un sasiu cu bena, lama si sararita pentru utilizarea pe timp de iarna, pe cand in sezonul cald, acesta poate profita din plin de instalatia de stropit, dar si de peria cu cupa din dotare. De ce sa achizitionezi mai multe utilaje pentru mai multe sezoane, cand poti avea toate facilitatile intr-o singura multifunctionala?

Este foarte important sa nu treci cu vederea faptul ca placa frontala pentru ata samente este special conceputa pentru acele accesorii pe care le consideri utile si a caror utilizare iti vor u sura sarcinile gospodaresti. De ce sa folose sti nechibzuit bugetul prin achizitionarea mai multor utilaje, cand Gradinariu Import Export iti ofera posibilitatea reducerii costurilor si cresterii eficientei printr-o singura multifunctionala pentru salubrizare si deszapezire de capacitate mica 3,5-5,5 tone dotata cu sistem interschimbabil 4x4 sau 4x2?
Anul XIV, nr. 155, ian 2019
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Trenchless Romania, November 2018
 
Trenchless Romania, November 2018

TRUCK POWER , Octombrie 2018
 
Truck Power, Octombrie 2018

NEXT AUTO, Septembrie 2018
 
NEXT AUTO, Septembrie 2018

Concrete Romania, August 2018
 
 
 
 

PARTENERI