Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Masini si Utilaje nr. 133

La SaMoTer 2017, CASE s-a prezentat cu un nou look si cu noi produse

28.03.2017
La SaMoTer 2017, CASE s-a prezentat cu un nou look si cu noi produse
In acest an, CASE Construction Equipment sarbatoreste 175 de ani de activitate. O aniversare importanta, pe care CASE a dorit sa o marcheze, la expozitia internationala SaMoTer 2017, desfasurata in perioada 22 -25 februarie la Verona, Italia, prin prezentarea noului sau look si, bineinteles, prin lansarea de noi produse asteptate cu mult interes de clientii sai fideli, dar si de cei potentiali – noua gama de mini excavatoare din seria C si noile incarcatoare pe pneuri din seria G.

La standul CASE, masinile expuse au fost impartite pe sectoare de activitate: constructii urbane, infrastructura, cariere de piatra si reciclarea deseurilor, tocmai pentru a scoate in evidenta preocuparea brandului de a fi mai aproape de viitorii clienti, prin facilitarea accesului acestora la modelele de masini ce le-ar putea suscita interesul, in acord aplicatiile pentru care acestea isi dovedesc utilitatea, dar si cu propriile afaceri.

A existat in cadrul standului, de asemenea, si un loc care parea a fi dedicat divertismentului, dar care, in realitate, s-a dovedit a fi un simulator de lucru pentru operatorii de excavatoare. Vizitatorii care au dorit sa vada cum te simti intr-o cabina de excavator si, mai ales, cum se opereaza cu un excavator, alaturi de operatori profesionisti, au avut posibilitatea sa participe, pe intreaga perioada de desfasurarea a evenimentului, la concursuri de abilitate si rapiditate in manevrarea excavatorului, bineinteles rasplatite cu premii surpriza zilnice, acordate de CASE.
Debutul noii linii de mini excavatoare

SaMoTer a fost primul salon international de profil din acest an unde CASE a prezentat pentru prima oara mini excavatoarele din noua seria C. In prezent exista sase modele disponibile in oferta CASE, incepand cu CX17C si terminand cu CX 60C (de la 1,7 pana la 6 tone), la care se vor adauga mai multe modele de-a lungul timpului, intre 2017 si 2018. Noua serie C reprezinta o etapa tehnologica de referinta pentru piata de mini excavatoare cu o gama larga de posibilitati functionale.

Concepute pentru a opera in spatii stramte, chiar si in conditii de lucru dintre cele mai exigente, demonstrand performante superioare, confort maxim, stabilitate exceptionala si siguranta crescuta. In acest sens, Gaston Le Chevalier de la Sauzaye, Manager de Produs la CASE, pentru mini excavatoare, declara inainte de deschiderea targului SaMoTer 2017: „Mini excavatoarele sunt masini esentiale pentru industria de constructii din Italia si din Europa. Cu noua serie C, CASE a dorit sa ofere clientilor sai: productivitate, confort si siguranta.”

Buldoexcavatoarele CASE, de acum cu motoare cu norma de poluare T ier 4F
La standul CASE vor fi expuse, de asemenea, noile buldoexcavatoare modernizate din seria T, care acum indeplinesc cerintele privind limitele valorilor emisiilor de gaze prevazute in standardele US EPA Tier 4 Final. Solutie tehnologica adoptata de CASE pentru tratarea gazelor de evacuare este folosirea sistemului selectiv de reducere catalitica (SCR) in asociere cu AdBlue, care asigura performante ridicate si un consum redus de combustibil, eliminand totodata necesitatea echiparii sistemului de evacuare cu filtru de particule diesel (DPF), catalizator de oxidare diesel (DOC) ori sistem de regenerare.

Masini cu un nou look – restiliz are interioara si exterioara facuta de Centrul de Design al CNH Industrial
Noul design cu care CASE si-a prezentat masinile la SaMoTer 2017 face parte din strategia care vizeaza consolidarea in continuare a brandului. Privitor la noul look al masinilor CASE, David Wilkie, directorul Centrului de Design al CNH Industrial, spunea: „Cu acest proiect, ne-am impus sa atingem doua obiective principale. Aspectul pe care l-am creat la exterior, este menit sa transmita celor din jur soliditate si precizie, precum si, sa scoata in evidenta brandul CASE si sa-i  reflecte traditia si calitatile esentiale ce se regasesc pe toate modelele. La interior ne-am concentrat pe imbunatatirea confortului si a ergonomiei locului de munca, folosind in acest sens materiale si acoperiri special proiectate.”La SaMoTer 2017, la standul CASE a fost prezentata si o avanpremiera europeana

Cei ce au vizitat la SaMoTer 2017 standul CASE, au vizionat in avanpremiera, inainte de lansarea oficiala ce va avea loc in lunile urmatoare, in Franta, cateva din noile incarcatoare frontale pe pneuri din Seria G, care reprezinta o adevarata evolutie fata de modelele seriei curente F. Vizitatorii au putut arunca o privire la aceste masini, dar, pentru a obtine mai multe detalii tehnice, vor trebuii sa astepte lansarea oficiala efectiva a modelelor pe piata.

De altfel, inainte de deschiderea standului CASE, Alain De Nanteuil, Director comercial si distributie a incarcatoarelor pe pneuri CASE pentru Europa, Orientul Mijlociu si Africa, facea urmatoarea declaratie: „Nu pot sa intru in detalii, dar noile incarcatoare pe pneuri din Seria G reprezinta un salt urias inainte in comparatie cu actuala generatie, deja bine cunoscuta si apreciata pentru consumul redus de combustibil si pentru robustete. Acestea vor fi cele mai silentioase incarcatoare frontale CASE de pana acum, cu caracteristici noi si revolutionare, care le vor face sa fie jucatori importanti pe piata constructiilor. Veniti sa le vedeti: chiar merita.”

Doar vizionarea celor cateva noi modele din Seria G si tot a meritat. Fiecare model din gama G a fost optimizat, afisand noul look, dar ceea ce este mai important, este calitatea peste medie pe care noua cabina „made in Italia” a aratat-o. S-a putut remarca perfecta presurizare a cabinei si parbrizul panoramic dintr-o bucata, precum si faptul ca operatorul are la dispozitie un tablou de bord cu monitor LCD, servodirectie electrica cu comanda exclusiva prin joystick, cu nivel de sensibilitate cu trei trepte de reglaj si, bineinteles un scaun cu suspensie pneumatica, tip Grammer personalizat pentru CASE.

Farurile, deosebit de performante, sunt dintre cele cu LED.
Un frigider detasabil este, de asemenea, integrat cabinei. Aceleasi motoare ce respect norma de poluare UE Stage IV si aceleasi transmisii performante ZF, echipeaza noile incarcatoare pe pneuri din seria G. Nivelul zgomotului in interiorul cabinei se situeaza, conform declaratiilor, la 68 – 69 dB(A), functie de tipul incarcatorului.

Toata gama de modele CASE a fost expusa
In plus fata de noile mini excavatoarele din Seria C, buldoexcavatoarele din Seria T, cu Tier IVF si noile incarcatoare frontale din Seria G, prezentate in avanpremiera la SaMoTer 2017, masini pentru constructii din intreaga gama de produse CASE, au fost expuse publicului larg pentru a fi cunoscute si apreciate: excavatoare mari pe senile, inclusiv modelul CX210D (cu tren de rulare cu ecartament ingust), incarcatoare compacte pe senile si pe roti, accesorii specifice de lucru etc.
Anul XIV, nr. 155, ian 2019
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Trenchless Romania, November 2018
 
Trenchless Romania, November 2018

TRUCK POWER , Octombrie 2018
 
Truck Power, Octombrie 2018

NEXT AUTO, Septembrie 2018
 
NEXT AUTO, Septembrie 2018

Concrete Romania, August 2018
 
 
 
 

PARTENERI