Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Masini si Utilaje nr. 134

Camioanele Ford Trucks din seria constructii dau dovada de adevarata putere

20.04.2017
Camioanele Ford Trucks din seria constructii dau dovada de adevarata putere
Un camion puternic pentru constructii nu isi abandoneaza niciodata pozitia. Conditiile dificile de teren fac aceasta pozitie chiar mai evidenta. Pe un camp pietros sau plin cu noroi, pe varful unui munte sau pe un santier de constructii din centrul orasului, seria de camioane de constructii marca Ford Trucks este mai puternica decat oricand.

Dand dovada de putere adevarata si stabilitate in toate conditiile, cu sprijinul motoarelor Ecotorq Euro 6, Seria Camioane de constructii marca Ford Trucks vine intotdeauna in sprijinul dvs. cu un consum redus de combustibil, un sistem puternic de franare a motorului si durabilitate extrema in toate conditiile de incarcare. Iar cabina ergonomica reinnoita sporeste confortul si randamentul
soferului. Cu Seria de Camioane de constructii marca Ford, adevarata putere vine in curand pe un santier de constructii din apropiere!Seria Autobasculante marca Ford Trucks

Imaginati-va ca sunteti intr-o cariera de piatra, uitandu-va la tonele de incarcatura pe care trebuie sa le transportati… Nu aveti nevoie decat de un partener puternic care sa va ajute la transportarea incarcaturii. Seria de autobasculante transporta incarcatura pe cele mai dificile terenuri cu un motor puternic de 420 CP si o capacitate de incarcare uriasa. Sistemele de franare ale motorului de mare putere si de franare cu actionare hidraulica care asigura o mare forta de franare ofera siguranta si confort in conditii riscante.

Toate vehiculele din seria de autobasculante marca Ford Trucks combina economia de combustibil cu dotarile standard. Cabina ergonomica reinnoita ofera un mediu de lucru confortabil pentru sofer. Oferind solutii diferite pentru fiecare sarcina, seria de camioane de constructii faciliteaza sarcina utilizatorului, datorita optiunii rentabile de transmisie automata cu diferite moduri de utilizare pentru transportul rutier si de teren.

Flexibil datorita designului – Basculanta mai usoara

Seriile de camioane de constructii usoare marca Ford Trucks sunt vehicule robuste si economice care satisfac nevoile oricarui teren. Solutia ideala pentru santierele de constructii dificle prin manevrabilitate sporita, vehiculele usoare de constructie asigura flexibilitate si usurinta de conducere, cu un ampatament optim pe terenurile unde este necesara o raza ingusta.

Capacitate mixta - Seria Betoniere marca Ford Trucks
Seria de betoniere, prin forta pe care o au, poate transporta beton la orice santier, fie pe o autostrada sau un santier de constructie. Oferind o combinatie de toate caracteristicile de care aveti nevoie, seria de betoniere gama Ford Trucks ajunge pe santierele de constructii cu un singur scop: pentru a face proiectul mai durabil si mai eficient. Combinand un motor puternic cu o capacitate de incarcare mare, capacitatea mixta a seriei de betoniere inseamna rentabilitate garantata.

Caracteristici solide si robuste:

Durabilitatea este ADN-ul seriei de camioane de constructii marca Ford Trucks. Pentru ca durabilitatea este tot ce e necesar atunci cand se lucreaza pe un teren accidentat. Toate vehiculele din seria de camioane de constructii au fost concepute si testate pentru santiere de constructii dificile. Cu sasiul lor consolidat, sunt cei mai buni jucatori din terenurile de excavare dificila, luand orice sarcina ca pe o provocare. In timp ce sasiul puternic si diferitele variante de osii le ajuta pentru a face fata celei mai grele sarcini, sistemul de suspensie faciliteaza si ofera siguranta condusului pe orice tip de teren. Indiferent de incarcatura sau de teren, aceste caracteristici puternice si robuste sunt mereu constante.

Cabina ergonomica
Optiunile de cabina dormitor cu plafon coborat si cabina de zi ofera cel mai bun camp vizual si confort al cabinei pentru sofer in toate conditiile meteorologice.

Punte din spate ranforsata
Punte din spate cu raport diferential de viteza optimizat si tractiune
imbunatatita sub incarcatura grea.

Cauciucuri tip camioane de constructie
315.80 R22.5 cauciucuri tip constructie grea

Optiuni PTO
Optiunile de motor si transmisie prin priza de putere satisfac orice nevoie.

Rezervor combustibil optim
Rezervor din otel 315 litri cu greutate optimizata.

Suspensie spate
Suspensie spate tip constructie grea compatibila cu toate tipurile de incarcatura si conditii rutiere.
Anul XIV, nr. 155, ian 2019
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Trenchless Romania, November 2018
 
Trenchless Romania, November 2018

TRUCK POWER , Octombrie 2018
 
Truck Power, Octombrie 2018

NEXT AUTO, Septembrie 2018
 
NEXT AUTO, Septembrie 2018

Concrete Romania, August 2018
 
 
 
 

PARTENERI