Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Masini si Utilaje nr. 134

Hüffermann Transport System GmbH - Solutii specializate de transport destinate industriei constructiilor, demolarilor si deseurilor

19.04.2017
Hüffermann Transport System GmbH - Solutii specializate de transport destinate industriei constructiilor, demolarilor si deseurilor
Hüffermann Transport System GmbH este un cunoscut producator german, ultra-specializat, pentru o vasta gama de vehicule special configurate pentru transportul de containere «roll-on/off», vehicule cu caroserie amovibila (suprastructuri interschimbabile) si sisteme de schimbare rapida, vehicule cu bena basculabila si utilaj de incarcare cu cupa sau gr aifer, etc. Hüffermann ofera solutia potrivita pentru fiecare cerinta a clientilor , dar nu se limiteaza la a oferi doar solutii simple, ci dezv olta, in stransa colaborare cu clientii, concepte complete si complexe, temeinic testate, care stabilesc noi standard in colectarea produselor specifice si transportul lor.

La uzina din Neustadt, exista deja o lunga traditie in executia de suprastructuri pentru manipularea si transportul containerelor «skip - DIN 30720» si «abroll - DIN 30722», suprastructuri combinate, macara si bena cu obloane, ori suprastructuri interschimbabile, toate destinate a fi montate pe autosasiuri de camion. Stransa colaborare cu cei mai importanti producatori si furnizori de autocamioane contribuie la formarea unui decisiv know-how care, in final, inlesneste optimizarea produselor si asigura acea calitate mult apreciata de clienti.

Dar ceea ce este definitoriu pentru societatea Hüffermann este constructia de remorci atat dintre cele standard, cat mai ales remorci personalizate conform cerintelor de transport comunicate de clienti. Toate remorcile sunt realizate la uzina din Neustadt, cu componente «made in Germania», prin aplicarea modernului sistem de productie «Just-in-Time», prin care se asigura livrarea materiei prime si componentelor la timpul potrivit, in cantitatea ceruta de client, fara crearea de stocuri excesive si intr-un mod flexibil de organizare a productiei.

Rama sasiului remorcii, cat si componentele sistemelor de asigurare a incarcaturii, testate in laboratoarele Hüffermann de catre TŰV si DEKRA, sunt executate integral in propria unitate de productie, incepand de la faza de proiectare si pana la executia profilelor de otel, apoi sudarea lor in mediu protejat si acoperirea anticoroziva si vopsirea de calitate superioara. Pentru ca primeaza calitatea, producatori de renume din Germania asigura furnizarea de ansambluri complete sau component individuale, destinate a fi montate pe ramele sasiurilor remorcilor: BPW Bergishe Axles, SAF Holland GmbH, Knorr-Bremse AG, Haldex Brake Products GmbH, Cargotec (HIAB) GmbH, HMF Ladekrane & Hydraulik GmbH, Hella KGaA Hueck & Co, JOSTWerke GmbH & Co. KG, OY Parlok AB, Goodyear Dunlop Tires Germany GmbH, Michelin Reinfenwerke KgaA, Continental Aktiengesellschaft etc.

Conceptia constructiva a semiremorcilor si a remorcilor Hüffermann, de categoria O3 si O4, cu protap sau cu axa centrala, cu doua, trei sau mai multe punti, este fundamentata pe un sistem modular, cu componente de marca combinate cu un robust sasiu, foarte bine proiectat si deosebit de functional. Remorcile sunt certificate pentru circulatia pe drumurile publice. In ceea ce priveste transportul containerelor «roll-on/off», folosite la colectarea deseurilor industriale, din constructii si demolari, reciclabile ori a deseurilor municipale, cu remorcile Hüffermann transportul este cu siguranta optimizat.

Transportul in autotren este efectuat cu un autocamion pe care este montata o structura Hüffermann sau Meiller, companie cu care Hüffermann colaboreaza de la inceputul anului 2016, echipata cu carlig de ridicare a containerelor «abroll» sau cu brate de ridicare a containerelor «skip». Folosirea acestor autotrenuri pentru colectarea in sistem «roll-on/off» sporeste eficienta transportului, atat din punct de vedere al consumului de combustibil si al cantitatii de deseuri transportata, cat si din punct de vedere al duratei de timp cat dureaza transportul, aceasta incluzand si timpul pentru incarcarea si descarcarea containerelor.

Incarcarea/descarcarea containerelor «rollon/ off» de pe remorcile Hüffermann se face cu echipamentul specializat amplasat pe autocamion, prin spatele remorcii sau prin fata acesteia, caz in care protapul remorcii are o constructie speciala, putand fi telescopat sau rabatut automat, prin actionarea unei comenzi pneumatice, pentru a permite autocamionului sa se apropie la maximum, cu spatele, de sasiul remorcii.

Remorci pentru containere «skip»
Cu o masa totala de la 12 pana la 38 tone, in variantele cu axa centrala sau cu protap si mai multe versiuni cu 2 – 4 axe, echipate cu anvelope simple sau jumelate, aceste remorci sunt prevazute cu sisteme pneumatice automate si sisteme mecanice manuale, patentate si certificate, de fixare si asigurare a containerelor «skip» la rama sasiului, in timpul transportului. Cu o astfel de remorca, functie de constructia ei, se pot transporta unul, doua sau trei astfel de containere, cu capacitatea de 5 – 10 mc, containerele putand fi diferite.

Remorci pentru containere «abroll»
Cu o masa totala de la 18 pana la 42 tone, in variantele cu axa centrala sau cu protap si mai multe versiuni cu 2 – 5 axe, echipate cu anvelope simple sau jumelate, aceste remorci sunt prevazute cu sisteme pneumatice automate si sisteme mecanice manuale, patentate si certificate, de fixare si asigurare a containerelor «abroll» la rama sasiului, in timpul transportului. Doua profile longitudinale ale ramei sasiului, special proiectate, asigura culisare lina a unui dispozitiv de culisare in care sunt asezate rolele containerului ce este impins pe remorca de carligul de ridicare de pe autocamion. Toate componentele sistemului de translatie sunt patentate de Hüffermann. Este disponibila si o versiune ce asigura bascularea spre spate a containerului, pentru descarcarea incarcaturii.

Avantajele folosirii acestor remorci:
• Capacitate mare de incarcare;
• Exploatare usoara;
• Folosire de componente testate si certificate;
• Robustete;
• Perioada de utilizare ridicata;
• Costuri reduse de intretinere.

Reprezentant oficial in Romania:
CTE SOLUTION
UTILAJE SPECIALIZATE

www.ctesolution.ro
Anul XIII, nr. 154, dec 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Trenchless Romania, November 2018
 
Trenchless Romania, November 2018

TRUCK POWER , Octombrie 2018
 
Truck Power, Octombrie 2018

NEXT AUTO, Septembrie 2018
 
NEXT AUTO, Septembrie 2018

Concrete Romania, August 2018
 
 


 
 

PARTENERI