Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Masini si Utilaje nr. 134

Primavara se da startul inovatiei pentru Multigospodari

21.04.2017
Primavara se da startul inovatiei pentru Multigospodari
Automaturatoare de ultima generatie
In luna Aprilie 2017, GRADINARIU Import Export introduce pe piata cel mai nou model de automaturatoare construita potrivit unei tehnologii de ultima generatie din domeniul operatiilor de salubrizare. Astfel, impreuna cu producatorul englez Scarab, vine in sprijinul operatorilor cu noua automaturatoare de clasa medie model M25H, care inglobeaza dotarile de ultima generatie impreuna cu sistemul de comanda si control tip CANbus 3.1.

Cum prin noutate noi intelegem inovatie si multiple avantaje, nu putem uita de scopul principal de a-ti usura sarcinile la costuri cat mai reduse. Astfel, automaturatoarea prezinta un nou sistem de comanda si control CANbus 3.1 care asigura operativitate crescuta comparative cu utilajele din aceeasi gama, datorita indicatiilor grafice de maturare afisate in timp real pe display-ul din interiorul cabinei. In plus, sistemul include conectori pentru GPS si optiunea telematic up-link, cu ajutorul careia dispeceratul poate evalua in timp real productivitatea medie a utilajului.

In pas cu noile tendinte

In privinta dimensiunilor si a capacitatii, noua automaturatoare Scarab model M25H prezinta: capacitatea marita a buncarului, respectiv 2,5m³ si constructia acestuia din inox, tubulatura de aspiratie fiind de inox, asigura eficienta si intretinerea sa pe termen lung. Chiar daca vorbim despre un utilaj, totusi traim in secolul in care aspectul fizic conteaza. De aceea, cabina prezinta un design nou, este prevazuta cu usi de acces mari care asigura o mai buna vizibilitate operatorului, cu multiple zone de depozitare pe ambele parti. Foarte important, utilajul este prevazut cu transmisie hidrostatica sincronizata complet cu motorul cu o singura comanda.

Cand vine vorba de motorizare, nimic nu poate depasi nivelul ridicat al calitatii germane, motorul automaturatoarei fiind produs al Deutz TCD 2.9L4, cu o constructie mult mai compacta care faciliteaza accesul operatorului in vederea efectuarii mentenantei zilnice si bineinteles, cu un consum redus raportat la puterea si cuplul motorului Deutz.

Eficienta, rapida si mereu pregatita
Timpul a ajuns sa fie inamicul numarul unu al operatorului, pe langa impunerea unor standarde de eficienta, de aceea, noua motorizare asigura o viteza de deplasare mai crescuta, de pana la 65 km/h. Mai mult, viteza de maturare poate atinge pragul de pana la 25 km/h. Latimea de maturare este de pana la 2.170 mm /2.340 mm si are introdusa optiunea „dual sweep”. Si cum curatenia nu este curatenie fara apa, utilajul detine un rezervor de 450 litri dotat cu pompa de apa pentru bara de stropit frontala cu duze.

Acest nou model de automaturatoare prezinta un grad ridicat de operativitate in cadrul aglomeratiilor urbane, pe strazi si alei inguste, parcuri, piete, centre comerciale, parcari si chiar aeroporturi si face fata cu succes oricarei provocari in mediul rural. Nu lasa petalele primaverii sa te surprinda nepregatit! Nu uita ca un gospodar responsabil ia toate masurile necesare din timp si apeleaza la indeplinirea obiectivelor sale folosind cele mai eficiente si inalt calitative utilaje!

Vedeti mai multe detalii dand click aici -> automaturatoare de dimensiune medie
Anul XIII, nr. 154, dec 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Trenchless Romania, November 2018
 
Trenchless Romania, November 2018

TRUCK POWER , Octombrie 2018
 
Truck Power, Octombrie 2018

NEXT AUTO, Septembrie 2018
 
NEXT AUTO, Septembrie 2018

Concrete Romania, August 2018
 
 


 
 

PARTENERI