Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Masini si Utilaje nr. 134

Suprastructuri basculabile spate - Inovatie si eficienta in cele mai mici detalii

19.04.2017
Suprastructuri basculabile spate - Inovatie si eficienta in cele mai mici detalii
Gama de suprastructuri basculabile spate MEILLER combina solutiile inovatoare cu un design modern. Es te proiectata pentru a oferi cea mai inal ta calitate prin solutii detaliate si inteligente pentru oper atiuni zilnice si dificile. Transportati incarcaturi mari intr-un mod r apid si sigur datorita greutatii proprii reduse a suprastructurii vehiculului. Manipularea si utilizarea sunt simple si practice, pentru operatiuni economice si sigure. Supr astructurile basculabile spate MEILLER sunt proiectate pentru cea mai buna productivitate, inca din prima zi de lucru, pana la finalul dur atei de exploatare. MEILLER reprezinta cea mai inalta calitate a produselor si conser varea valorii.

MEILLER, furnizorul competent de sisteme

Suprastructurile basculabile spate MEILLER sunt ideale pentru intreaga gama de autosasiuri provenind de la toti producatorii de vehicule. CTE Trailers conlucreaza indeaproape cu producatorii de camioane si asociaza in mod optim suprastructurile MEILLER cu sasiul. Caroseria suprastructurilor basculabile MEILLER este proiectata astfel incat sa nu depinda de vehicul. Prin urmare, ne adaptam produsul, rapid si fara probleme, la fiecare producator. Colaborarea stransa cu producatorii de vehicule are ca rezultat un timp scurt de raspuns la noile cerinte ale pietei.

Gama larga de produse pentru toate aplicatiile

Prin intermediul seriilor P si H, MEILLER ofera o gama larga de produse care satisfac cerintele individuale. Veti gasi intotdeauna basculanta ideala pentru nevoile dumneavoastra, prin variantele Light, Medium si Heavy.

Seria P
Seria P cu bena semirotunda este optimizata pentru incarcatura prin intermediul a numeroase solutii inovatoare. In bena semirotunda, materialul in vrac curge in mod optim. Centrarea materialului in vrac asigura o buna performanta la condus.

Seria H
Seria H cu bena dreapta este proiectata pentru aplicatii dificile. Ranforsarile inclinate asigura o stabilitate ridicata si prin urmare, o durata de exploatare indelungata, chiar si in conditii de lucru dificile.

Light, Medium sau Heavy
Light
Suprastructurile basculabile Light sunt optimizate in ceea ce priveste greutatea, datorita unei rame inguste, si asigura o eficienta ridicata a costurilor prin intermediul unui raport optim al sarcinii.

Medium

Suprastructurile basculabile Medium cu rama ranforsata sunt vehicule robust pentru aplicatii universale, cu durabilitate mare.

Heavy
Suprastructurile basculabile Heavy, extreme de solide, cu numeroase component ranforsate, sunt proiectate pentru aplicatii in medii dificile precum mineritul. Pe drumuri accidentate puteti incarca pana la 30 m3 si 60 t de materiale dure. Peretele spate batant special suporta presiuni mari ale incarcaturii. Placile ranforsate de ghidaj al benei protejeaza vehiculele.

Realizate pentru utilizare in conditii grele de lucru in sectorul constructiilor si al gestionarii deseurilor: de la lucrari de terasamente de orice dimensiuni, la transportul materialului in vrac si pana la transportul unor cantitati mari de balast.

Avantaje client:
• Volum maxim de transport datorita greutatii proprii reduse;
• Versiune robusta, datorita rezervelor mari de supraincarcare ;
• Viteze mari de basculare si coborare, datorita instalatiei hidraulice inovatoare;
• Inaltime proiectata redusa pentru un centru de greutate coborat;
• Intretinere simpla si conservarea valorii, datorita calitatii inalte a produselor.
Anul XIII, nr. 154, dec 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Trenchless Romania, November 2018
 
Trenchless Romania, November 2018

TRUCK POWER , Octombrie 2018
 
Truck Power, Octombrie 2018

NEXT AUTO, Septembrie 2018
 
NEXT AUTO, Septembrie 2018

Concrete Romania, August 2018
 
 


 
 

PARTENERI